Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-19, 10:03   #3753
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88
Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Brrr... Dermacol to samo zło. Może na takie jednorazowe przypadki typu siniak ok, ale na co dzień to robi z twarzy koszmar
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43776345]Niekoniecznie. Punktowo używany i pod oczy spisuje się całkiem dobrze, trzeba tylko dobrze oczyszczać twarz po nim ;d[/QUOTE]
Ja uzywam punktowo jako korektora mieszam troche ze swoim podkladem i jest super, ale na twarz cała bym w życiu nie nałożyła pod oczy tez zalezy cienką warstwe czasem daje, ale troche grubiej jakbym chciala to kazde zgiecie/zmarszczke widac choc mam dopiero 25lat wiec tych zmarszczek wiele nie ma

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
jak dla mnie głównym minusem jest kolorystyka, te jasne odcienie są zbyt różowe, ciemnych ciemnych nie sprawdzałam, bo być moze nadąłyby sie do rozrobienia z czymś i miały sensowny kolor, bo po tych jasnych (4 odcienie miałam, ale na tych tubkach w tym momencie to nie dojde jakie numerki) to jak swinka bym wygladała
Z tym sie zgodze sama w ciemno kupowalam i.. mógłby byc troche bardziej zółty no ale.. i tak zuzyje
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
jak? grzecznie
Ale nie musiałam tego zdania kończyć
Wzielas maszynke nic nie mowilas przy kasie a ona Ci 1zl policzyla za nia? Kolezanka rano byla w Rossmannie i pytala o promocje ale babka nic nie wiedziala o zadnej promocji ;/ pewnie same dla siebie pozabieraly..

Czytam.. 8/2014

Edytowane przez annnie88
Czas edycji: 2013-11-19 o 10:07
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora