Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część już IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-19, 14:20   #10
vonka7
Raczkowanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część już IV

Ale się rozpędziłyście. Nie nadążam
Love przyłączam się do podziękowań

Cytat:
Napisane przez dziarska Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.

Witam nowe przybyszki. Przepraszam że tak ogólnie ale jeszcze nie dałam rady nadrobić tutejszych zaległości, ale powolutku to robię.

loveemptypeople gratuluje nowej fryzury. Mnie osobiście
podobają się dobrze zrobione trwałe, same bym sobie nie zrobiła bo mam tak gęste włosy że wyszło by mi afro.

Dziś mam kiepski dzień. Mała budziła się w nocy co godzinę z wielkim płaczem. Chyba ząbki dają o sobie znać.
oj to współczuje :/ ale jest też i plus znaleziony ząbek = nowa sukienka od TŻa

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość
QueenBlair mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, jak dla mnie to możesz sobie narzekać na wątku ile chcesz W końcu od tego też jesteśmy
Ale wiecie co mnie wnerwia? np. protestujący nauczyciele...naprawdę mało nie zarabiają jak na 18 godzin tygodniowo a wiecznie protestują na ulicach. Uważam, że jak któryś z nauczycieli nie chce pracować to niech się przekwalifikuje i robi po 40 i więcej tygodniowo a na jego miejsce bez żadnych fochów będzie wiele osób chętnych Rząd powinien nie dać się związkowcom, a jak się nie podoba to wolny kraj, można iść do pracy w sklepie, założyć własną działalność, nikt nikomu nic nie broni.

Dziarska - wyobrażam sobie jaka jesteś zmęczona
Ja po pierwszej pracy w przedszkolu tez nie rozumiem n-li pracujących po 18 h/tyg i narzekających :/

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
taaaak!!!!!!!!!:lov e: i to juz w czwartek1! wiec dzis szybko zleci przygotowania pełną para jutro do pracy i wlascie to juz bedzie zarazm zaraz , zaraz !!!! achhhh masakra nie ogarniam!!!!!!!
woogle mam roche spraw teraz. dzwonilam do agencji. jak tz wroci jedziemy obejrzec mieszkanie i wszystko popsrawdzac. mam nadzieje ze do polowy grudnia kupimy!
oj coś czuje, że długo Cię tu u Nas nie bezie radość aż z Ciebie tryska super
z mieszkaniem życze powodzenia, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli
vonka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując