Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-19, 20:49   #3451
aannuullaa
Wtajemniczenie

Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
pomagają mi rodzice jak mają czas, jak mama wraca z pracy, tylko ja sie wolno regeneruje w przeciwienstwie do dziewczyn, zwłaszcza Wiki, która po 20 min jest wyspana i gotowa do boju, a ja w 20 min nawet nie zasnę, nie ma szans. chyba stara się robię
rozumiem, dobrze że masz jakąś pomoc Dbaj o siebie

no co ty, zawsze będziemy młode Ja już nie chcę nic mówić, ale zaczynam etap, kiedy włosy farbuje się nie z potrzeby zmiany tylko z potrzeby przykrycia siwych

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

zdrowka dla martynki

ja jestem przerazona tymi urodzinami
Dziękuję

Ja się nie dziwię, szczerze mówiąc moim zdaniem takie imprezy dla dzieci to przesada, ale ja mało nowoczesna jestem

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Boska jest

Anula, a co miałyście?
Boska, tylko jak dla mnie odrobinę zbyt szczera

No właśnie Pyrantelum, czytałam ze on nie zabija larw i stąd moje podejrzenia, że dałam, na moment pomógł i znów to samo, mam dać jeszcze drugi raz w czwartek i zobaczę, potem mam jakieś ziołowe rzeczy do brania przez tydzień.
Sama nie wiem, może się wkręcam w te pasożyty ale objawy w miarę mi pasują, tym bardziej że nie znajduję lepszego wytłumaczenia na ten kaszel... Ale jestem już z lekka załamana i po prostu chwytam się czego mogę .
Wiem że chyba Zentel byłby lepszy ale z Martkiem u lekarki był małż no i tak...

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora