Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Beznadzieja ludzi poszukujących pracy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-19, 21:12   #143
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Beznadzieja ludzi poszukujących pracy.

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
A to znacie?
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1

W mojej byłej pracy hitem była chyba dziewczyna, która przychodziła na szkolenie wdrażające do pracy (na dniach miała podpisywać umowę) i pewnego dnia po prostu sobie nie przyszła, a jak do niej zadzwoniłam to stwierdziła, że rezygnuje. Na moje pytanie kiedy zamierzała o tym poinformować powiedziała zdziwiona, że przecież skoro nie przyszła to znaczy, że zmieniła zdanie
Btw tak apropo, całkiem popularne stało się robienie ... dyktand to tak apropo tej biurowej pracy do której zgłaszają się kobiety "piżonce tag" (a po studiach wyższych). Bożesztymój

Ostatnio koleżance szukałam sprzątaczki (tzn ostatnio, no jakiś czas temu ) i przeglądając serwisy z takimi ogłoszeniami się załamałam jak zobaczyłam te zdjęcia. coś w ten deseń co podesłałaś

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No jasne, że widzę. Ale to jest wątek dla pracodawców którzy by sobie chcieli ponarzekać, a nie wątek dla ludzi, którzy tym pracodawcom mają uświadamiać, że to w sumie ich wina
Naprawdę, nie wiem za kogo ty się uważasz że dyktujesz tutaj mi, nouvelle, grey czy mpt do czego służy wątek tak, ja tam się nie dziwię że ktoś psioczy na CV jakie otrzymał jeśli dał takie wymagania i taką robotę. I jeśli ktoś tu ciągnie offtop to ty
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując