2013-11-20, 14:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Napisane przez babeczki
Cześć dziewczyny
ja wczoraj pojechałam do TŻ i dziś prosto na zajęcia więc dopiero nadrobiłam wszystko co napisałyście
ja nie mieszkam z TŻ, oboje mamy własne mieszkania w mieście w którym studiujemy, więc raz śpimy u niego raz u mnie :P ja wynajmuje jeden pokój i on tez:p planujemy od następnego roku/semestru wynająć jedno mieszkanie a w drugim zamieszkać :P
oj tania nie jest niestety, zawsze szłam do sklepu kupowalam cos do odgrzania albo robilam lasagne albo jadlam co mialam od mamy jakies pierogi czy cos:P a teraz? :P idź do sklepu, przemyśl co musisz mieć do zrobienia dietetycznego dania, kup droższe rzeczy bo mniej zawartosci tłuszczu:P masakra:P i u mnie też wszystko kręci sie w okół jedzenia niestety:P niby głodna nie chodzę, ale jednak myślę co chwilę co zjem i ile tego czasu zostało do posiłku :P
|
ale Wam dobrze fajnie jest mieszkać razem przed ślubem, bo można się tak naprawdę poznać, a nie kupować kota w worku
Dziewczyny słyszałyście coś o odżywce Revitalash? ja sobie kupiłam tańszą wersję czyli Xlash i powiem Wam, że jest genialna! kiedyś przedłużałam rzęsy a jak zdjełam to moje władne były w tragicznym stanie koleżanka mnie namówiła na odżywkę i teraz wszyscy się mnie pytają czy mam przedłużane czy sztuczne teraz szukam czegoś na włosy, bo strasznie mi wypadają, poprostu masakra! zastanawiam się czy to czasem nie przez dietę? może jem czegoś za mało?
|
|
|