Witam
Noc byla nieprzespana, ale nad ranem Edziu wyladowal w moim lozku i spalismy do 10.00
Nie moge w to uwierzyc, ale po sterydzie jest wyrazna poprawa!!

I to po 3 dawkach

Najwazniejsze aby nie bylo nawrotow, bo przy sterydach nigdy nic nie wiadomo.
Teso, nam rodzinny polecil odlozyc szczepienia. Poradzil skonsultowac to z dermatologiem, pewnie nie chce na siebie brac odpowiedzialnosci, ale i tak jestem w szoku, bo przeciez w UK sie niczym nie przejmuja. Zreszta nie pozwolilabym teraz Edka zaszczepic

Sluchaj wlasnej intuicji!
Strawberry, to rob specjalizacje z zakresu prawa medycznego

Podziwiam, ze znajdujesz czas na nauke
Paulinka, zdrowka dla Amelki. Na fb krazy info, ze przy kaszlu pomaga posmarowanie stopek czyms w stylu vapour vick (chyba dobrze napisalam) i na to wlozenie skarpetek. Jezeli masz cos co w tym wieku mozna zastosowac, to sprobuj.
Iwonka, wow ale imponujaca waga

Ja sie tak ucieszylam, ze Edziu sporo urosl, ale po sprawdzeniu pierwszej strony zdalam sobie sprawe z tego jaki z niego okruszek :mdleje;
Margosia,

za dalsze rozszerzanie diety. Mam pytanie z serii glupich - czym rozni sie zupka dla niemowlaka od dania papki? Wiem, ze ta zupka i tak powinna byc gesta, wiec w czym roznica?
Lemurki, ta srodowiskowa jakas nawiedzona! Co za tupet. Super, ze znajomych mala ma sie dobrze
Ja nawet nie mam pomyslow na prezenty, a w grudniu TZ ma tez urodziny. Chyba mu wykupie karnet na silownie na kilka m-cy, a pod choinke moze gps. A Edkowi pewnie cos z vtech lub fp, bo nie ma zadnych takich zabawek, no i zapewnie ksiazki
Zapomnialam tez sie pochwalic, ze brak slodyczy poskutkowal zgubieniem 3kg

Mam tylko 3 na plusie, a chcialabym zgubic do 5kg, ale to z czasem. Polubilam deserki z kaszy jaglanej (dodaje mus jablkowy lub borowki i jest pycha!)
No i odkad zaczelam jesc mieso mam niewyobrazalny glod na miecho

Jem tylko biale, ale slima mi cieknie na kebaby i steki. Taka ze mnie byla wegetarianka!

Sam, nie zabijaj
Milego dnia wszystkim
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.