Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-20, 14:55   #3146
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam

Noc byla nieprzespana, ale nad ranem Edziu wyladowal w moim lozku i spalismy do 10.00

Nie moge w to uwierzyc, ale po sterydzie jest wyrazna poprawa!! I to po 3 dawkach Najwazniejsze aby nie bylo nawrotow, bo przy sterydach nigdy nic nie wiadomo.

Teso, nam rodzinny polecil odlozyc szczepienia. Poradzil skonsultowac to z dermatologiem, pewnie nie chce na siebie brac odpowiedzialnosci, ale i tak jestem w szoku, bo przeciez w UK sie niczym nie przejmuja. Zreszta nie pozwolilabym teraz Edka zaszczepic Sluchaj wlasnej intuicji!

Strawberry, to rob specjalizacje z zakresu prawa medycznego Podziwiam, ze znajdujesz czas na nauke

Paulinka, zdrowka dla Amelki. Na fb krazy info, ze przy kaszlu pomaga posmarowanie stopek czyms w stylu vapour vick (chyba dobrze napisalam) i na to wlozenie skarpetek. Jezeli masz cos co w tym wieku mozna zastosowac, to sprobuj.

Iwonka, wow ale imponujaca waga Ja sie tak ucieszylam, ze Edziu sporo urosl, ale po sprawdzeniu pierwszej strony zdalam sobie sprawe z tego jaki z niego okruszek :mdleje;

Margosia, za dalsze rozszerzanie diety. Mam pytanie z serii glupich - czym rozni sie zupka dla niemowlaka od dania papki? Wiem, ze ta zupka i tak powinna byc gesta, wiec w czym roznica?

Lemurki, ta srodowiskowa jakas nawiedzona! Co za tupet. Super, ze znajomych mala ma sie dobrze

Ja nawet nie mam pomyslow na prezenty, a w grudniu TZ ma tez urodziny. Chyba mu wykupie karnet na silownie na kilka m-cy, a pod choinke moze gps. A Edkowi pewnie cos z vtech lub fp, bo nie ma zadnych takich zabawek, no i zapewnie ksiazki

Zapomnialam tez sie pochwalic, ze brak slodyczy poskutkowal zgubieniem 3kg Mam tylko 3 na plusie, a chcialabym zgubic do 5kg, ale to z czasem. Polubilam deserki z kaszy jaglanej (dodaje mus jablkowy lub borowki i jest pycha!)
No i odkad zaczelam jesc mieso mam niewyobrazalny glod na miecho Jem tylko biale, ale slima mi cieknie na kebaby i steki. Taka ze mnie byla wegetarianka! Sam, nie zabijaj

Milego dnia wszystkim

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super ze pomoglo.

Slucham slucham dlatego odwolalam

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
zna ktoś skuteczny sposób na uśpienie dziecka na dłużej niż 20 min?
Moj przed chwila spal 30 minut, wiec zapraszam na naszą uliczke wysypana żwirem... Chwile pojezdze, malego wytrzęsie i śpi.
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora