2013-11-20, 14:57
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wesela, pierścionki, zaręczyny - wszystkie o tym wciąż mówimy PM2016 Cz.3
Cytat:
Napisane przez lolusl
|
1-fajnie wygląda 2-tych sweterków mój Tz by nie załozył i ja tez nie lubie jak ma cos pod szyja
Cytat:
Napisane przez kognisia
Mój chodzi mniej więcej tak ubrany
Wysłane z mojego Note II
|
faaajnie wygląda moj ma taka bluze tylko biała i nie moge go namowic zeby ja ubrał
Cytat:
Napisane przez kognisia
Mój też ma owłosioną klatę i nigdy bym nie chciała żeby się depilował  !
Koszulek z dekoltem sobie też na nim nie wyobrażam  Zresztą on by nawet na coś takiego nie spojrzał:p
|
mój też! uwielbiam to! chociaz na poczatku mi przeszkadzało
Cytat:
Napisane przez lolusl
Pomysł normalny. Popatrz sobie na intymnym na wątki "moja dziewczyna chce,żebym się ogolił,czy to normalne?powiedziała, że nie bedzie mi robić loda,jak nie ogolę miejsc intymnych". Większość kobiet wypowiada sie jednak - "ogól się i nie pierdziel o męskności,bo prawdziwemu facetowi włosy do męskości potrzebne nie są". Dla mnie to logiczne, jak ktoś ode mnie wymaga,to ja też mogę wymagać. a co do golenia nóg,to ciekawe,czy wasi faceci byliby zachwyceni,jakbyście zapuściły warkocze 
|
Cytat:
Napisane przez lolusl
Ja nie raz miałam sytuację,że jedno drugiemu mówiło : "nie całuję się z Tobą,bo jadłeś...X".Ja nie lubię szpinaku,tż czegoś innego, to w sumie podobny przykład,ale nie odbieramy tego jakos strasznie 
|
ja nie całuje Tż jak zje cebule po prostu ten zapach 
Cytat:
Napisane przez stokrotenka18
ja tez .. ale to długa historia u nas.. 
lece 
|
u nas też z tymi fajkami było.. ale od wypadku nie pali
pisałyście o depilacji: mój Tż przy mnie po raz 1 wydepilował pachy ja nie zawsze się gole czy nogi czy coś innego pachy mam jedynie zawsze i Tż nie narzeka wręcz sam namawia na fryzurki 
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Też mnie to zawsze rozwala  Zero realizmu.
Jeszcze mnie rozwala seks w staniku, prawie zawsze w filmach 
|
a co jest złego w seksie w staniku?
Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-11-20 o 14:58
|
|
|