Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-20, 15:14   #1919
megusia87
Zadomowienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
ja też nie jestem na fb

widzę, że Małgosia daje czadu trzeba nieźle pilnować takiego czworakującego malucha no nie?
to nie to co kiedyś

==
bylismy dzisiaj z tżtem u lekarza, ja dostałam skierowania na bad. krwi , a on na gastroskopię...;/
Wojtuś w tym czasie był z babcią mama tak go ładnie uśpiła, że spał 2 godziny
a teraz jest pełen sił i energii i właśnie łazi po pokoju
coraz częściej staje na czworaka

nooo i jestem po prostu wściekła na siebie...
dałam się dzisiaj zrobić w bambuko... zagadała nas pod tesco dziewczyna,że niby badanie rynku robi, testowaliśmy perfumy... i dałam się namówić i kupiliśmy 2 perfumy marki no name za 60zł.. ehh nie wiem co mi odbiło, tż od początku mówił, że nie kupujemy ..
a ja miałam jakieś zaćmienie... przecież wiadomo nie od dziś , że tak oszukują ludzi
no nic, perfumy ładnie pachną... będą na prezenty dla teściów

ale już wiem jakie dzisiaj w nocy będę miała sny
Widzę że perfumowi naciągacze grasują wszędzie...
Mojego TŻ też ostatnio ktoś atakował że niby te perfumy będą w rossmanie za 200zł a dziś tylko 50 i jeden gratis

A słyszałam kiedyś historię że podają niby perfumy do wąchania a to okazuje się chloroform, po czym kradną wszystko co się ma przy sobie :/ pomysłowe :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Brawo za 7 misięcy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.