Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-20, 18:56   #3516
scrabble1
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
To szalenie intrygująco wygląda:
http://www.catrice.eu/pl/produkty/oc...hadow-050.html
Mogłoby mi wystarczyć do kompletu
Niby nie powinnam używać perłowych albo brokatowych cieni, ale jakoś te matowe, to mi się wydają takie spłaszczające (?)
Jeżeli powieki są ładne to można używać świetlistych cieni na nie całe, kiedy nie są to lepiej tego nie robić. To tak jak z konturowaniem twarzy, matowe kolory ukrywają, świetliste wyciągają na pierwszy plan. Dla obrazu kości policzkowe chcesz uwypuklić to nakładasz rozświetlacz...
Nie rezygnuj jednak z cieni które Ci się podobają, makijaż to zabawa Świecący kolor możesz zawsze dać w wewnętrzny kącik oka (jasny) a te śliczne kolorki które pokazałaś na linię rzęs dolnej powieki albo górnej, może też w zewnętrzny kącik oka. Musisz się nimi pobawić to sama ocenisz w czym Ci dobrze

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Nie wiem, gdzie to Hean da się dostać. Ale poszukam.

Też mam problem z jasnymi odcieniami, myślałam właśnie nad Revlonem (był w promocji, często zresztą widuję go przecenionego) jakiś czas temu, ale nie było akurat koloru, który by mi pasował.
Widzisz, pomyślałam o tym Bourjois, jak o nim wcześniej napisałaś, ale jak podkreśla suche skórki to nie dla mnie. Mam je bardzo często. W ogóle nie rozumiem tego - mam suche skórki, a jednocześnie cera mi się wyświeca, jest czasem wręcz tłusta (dobra, przesadzam, ale no świeci się) i nie wiem, co ja mam na nią używać.

Hean w małych drogeriach, najlepiej prywatnych
Nad którym Revlonem myślałaś? Colorstay jest strasznie mocno kryjący, jak dla mnie tylko na imprezy, bo zapcha pory jak nic!
No i taki urok mieszanej cery, u mnie jest lepiej bo strefa T się przetłuszcza ale polików nigdy nie mam suchych, tam cera jest normalna, więc nawet nie wiem co to są suche skórki
Ty masz tłustą w strefie T a pewnie suchą po bokach. Dam Ci znać jak się spisze ten 123

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora