Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-20, 18:24   #407
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio: zupa jarzynowa, schab duszony, kurczak z jablkiem. Dzis zrobilam zupe z cukinia, jutro szynke duszona z cukinia i mam jeszcze piers z kurczaka do upieczenia.

Nie mam na nic czasu, non stop cos robie... dopiero dzis usiadlam, a znow jestem sama, bo rano tz zostal, zebym mogla isc biegac.

I mam dylemat... mam w pt wychodne i dwie opcje. Wziac samochod i byc szybciej, a w sb rano isc biegac. Albo pojechac autobusem, ale moc wypic piwo i znajac mnie rano nie zbiore sie biegac... ale tych ludzi 8 lat nie widzialam, pewnie wszyscy beda pic, a tz powiedzial, ze moge sie napic, mloda i tak mm dostanie. Co sadzicie?
Pewnie, że jedz autobusem i napis się coś tam, pobiegasz wieczorem najwyżej,odpoczniesz, nabierzesz noWei energii,jednym słowem dobrze Ci to zrobi

Ps.jak się robi zupę z cukinii?to krem?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Hihi, kusicie
W sumie zawsze mogę iść biegać po obiedzie
W niedzielę nie dam rady, bo mamy chrzest.
A ja mam takie parcie, żeby udowodnić tż, że będę biegać, że nie chcę ani jednego treningu przepuścić Bo mi powiedział, że do świąt nie wytrwam i z tej okazji dziś 4,27 km zrobiłam.
Nieźle!ja nie lubię biegać, a poza bieganiem dodatkowo cwiczysz?

Butterfly-jesteś kochana, dziękuję!!!

Bajka, właśnie, a dla Blanki coś masz świątecznego?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez agravka
Czas edycji: 2013-11-20 o 18:27
agravka jest offline Zgłoś do moderatora