Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2013-11-20, 19:07   #3204
Ewusia709
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 195
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomo¶ć

ewusia sorki bo chybsa przegapiłam -co to za sklep montujesz?
My mamy sklep internetowy z butami i Tż postanowił zostać przedsiębiorc± i otworzyć sklep stacjonarny. A wyposażenie nawet tanim kosztem tego sklepiku pochłonie nasze całe oszcednosci :-/ obu co¶ z tego było

Witamy się znów wieczorow± por±. Głow± mnie boli okrutnie :-/
Dzi¶ skrecalam meble w sklepie
Byli¶my u rehabilitantów - Tymu¶ już nie potrzebuje rehabilitacji, kontrola w styczniu

A nasz dżentelmen się uspil przed k±piel± i zaraz go budzić muszę, aż szkoda takie slodziactwo

U nas była położna zaraz na 2 dziennik wyszli¶my ze szpitala, nawiedziła nas z rana bez zapowiedzi. Pogadala, poogoadala i poszła.

Na Mikołaja planuje dla Tymcia pierwszy samochodzik, dla Tz skarpetki bo już dostał taki uchwyt na tel ostatnio a z kas± krucho.
Na gwiazdkę dla Tymusia robimy zrzutke z dziadkami na nowy fotelik do auta, a Tż dostanie gwiezdne wojny na BlueRay bo on kolekcjonuje filmy, a o tym mi od 3 lat gada
A moja Chrzesnica na Mikołaja dostanie to o co poprosi w li¶cie plus zestaw ubranek, a na gwiazdkę mikrofon z melodyjkami i nagrywaniem plus ubranka

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgło¶ do moderatora