Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-21, 11:48   #2007
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
w rodzinnej sa przewijaki poza i w kabinach przebierasz siebie i dziecia i z młodym pod prysznic i wio na basen
hmmm to wejście do basenu chyba bym ogarnęła.. Przyjeżdzam ja ubrana już w strój kąpielowy zeby tylko się rozebrać. Rozbieram dziecia, wsadzam do fotelika, rozbieram siebie, wrzucam wszystko do szafki idziemy pod prysznic z ręcznikiami i mydlem, myjemy sie idziemy na basen. Tylko powrót już zaczyna być bardziej klopotliwy. Bo wychodze z basenu owijam go jak się da, idziemy się umyć pod prysznic.. Potem jego musze ubrac ale ja wtedy cala mokra stoje.. no i on ubrany a ja musze się jeszcze gdzies rozebrac i ubrać spowrotem... tu może być krzyk No i pewnie cyc po basenie tez by się przydal..

Potem ja sie musze wysuszyc.. chociaż pewnie nie będę moczyc wlosów?? to moze wytarcie tylko wystarczy... potem gdzies musimy troche ochlonac zebrac wszystko i do samochodu... Hmm

A wy chodzicie z samym fotelikiem czy fotelik na stelazu od wóka?? jesli ze stelazem to gdzie ten stelaz?? Bo troche kg do noszenia to jest..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora