2013-11-22, 19:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
hej hej helloł witam sie w nowej cześci od razu mówie, ze tu cytuje a potem wracam nadrabiac stary watek ale już bez cytowania, tyle zeby byc na bieżąco bo juz wyobrazam sobie ten pierdyliard stron jaki mnie tam czeka 
mam pytanie- czy te kupony rabatowe z fiszerprasja to moze wykorzystac kazda sosoba?bo na jaką cholerę mi teraz leżaczek ja sie pytam? kolezance bym dała
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
A Pietraszko pije sporo (tzn. tak mi się wydaje) średnio w dzień 200ml wody i dzisiaj w nocy 100ml też 
|
kochana, Bartulo w dzien to jakies 4-5 butelek po 100-120 ml iw nocy obowiazkowo minimum jedną 
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
a to moja Ewcia - postanowiła dziś pomóc mi z praniem :P
|
Perfekcyjna Pani Domu 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Wiśniaaaaaaaaaaaa czeeeeeeepiaszzzzzz się 
A no właśnie- dlaczego nie mogę Cię znaleźć na nk? I dlaczego Silver nie zaakceptowała mojego zaproszenia? hm hm hm?  
|
tez chce zaproszenia albo sama was odnajde 
Cytat:
Napisane przez TzBokeh
- mieszkanie posprzątane
- naczynia pozmywane
- pranie zrobione, wywieszone
- Hania: przebrana, nakarmiona, wyspana
- stół w salonie zaadaptowany na domek do wspólnej zabawy
- obiad dla żony ugotowany
A Bokeh dalej nie wróciła od fryzjera!
Zamiana ról zakończona powodzeniem, pora chyba oznajmić że teraz tata bierze urlop wychowawczy  
|
uhuhuhu, świat na głowie stanął, TżBokeh przemówił teraz żone prosze odstresowac po ciezkim dniu 
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
o kurka , to faktycznie masz stresa. Ja nie pomogę, bo Julas siedzi w wózku ładnie, ale gdzieś po 1,5 h spaceru juz jej sie nudzi siedzenie w wózku i zaczyna marudzić. WTedy najcześciej przychodzimy juz do domu.
Dziewczyny, jak zjarałam dzisiaj w biedrze  pobrałam zakupy, poszłam do kasy, a na koniec sie okazało, że mam portfel, ale kasa została w torebie w domu, bo wczoraj u fryzjerki wrzuciłam luzem. OMG jaki wstyd   :hah aha:
|
ja tom oge pomarzyc o takim spacerze, u nas max poł godziny... a i cwaniak nawet minuty nie wysiedzi w wózku jak chce go oszukac i wozic po podwórku musze na ulice wyjezdzac
A co do zakupów, to tez taką zgache zaliczyłam, tez w biedronce jakies dwa lata temu
Cytat:
Napisane przez Lenova
|
widziałąm na żywo rano w DDTVN , alez ona jest w tym wszystkim sztuczna...... Robercikowi lepiej by wyszło
FEWCIU, życze stosunkowo udanego wieczoru 
HOPE, spóznione gratulacje za licencjata 
EVEL, brawa dla Majusi za pierwsze kroczki 
CAŁA , Ty wyglądasz jak panna z gimbazy a nie matka dziecku 
spadam do starej czesci
|
|
|