Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-22, 19:56   #152
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

hej hej helloł witam sie w nowej cześci od razu mówie, ze tu cytuje a potem wracam nadrabiac stary watek ale już bez cytowania, tyle zeby byc na bieżąco bo juz wyobrazam sobie ten pierdyliard stron jaki mnie tam czeka

mam pytanie- czy te kupony rabatowe z fiszerprasja to moze wykorzystac kazda sosoba?bo na jaką cholerę mi teraz leżaczek ja sie pytam? kolezance bym dała
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

A Pietraszko pije sporo (tzn. tak mi się wydaje) średnio w dzień 200ml wody i dzisiaj w nocy 100ml też
kochana, Bartulo w dzien to jakies 4-5 butelek po 100-120 ml iw nocy obowiazkowo minimum jedną

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

a to moja Ewcia - postanowiła dziś pomóc mi z praniem :P
Perfekcyjna Pani Domu

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Wiśniaaaaaaaaaaaa czeeeeeeepiaszzzzzz się

A no właśnie-dlaczego nie mogę Cię znaleźć na nk? I dlaczego Silver nie zaakceptowała mojego zaproszenia? hm hm hm?
tez chce zaproszenia albo sama was odnajde

Cytat:
Napisane przez TzBokeh Pokaż wiadomość
  • mieszkanie posprzątane
  • naczynia pozmywane
  • pranie zrobione, wywieszone
  • Hania: przebrana, nakarmiona, wyspana
  • stół w salonie zaadaptowany na domek do wspólnej zabawy
  • obiad dla żony ugotowany

A Bokeh dalej nie wróciła od fryzjera!
Zamiana ról zakończona powodzeniem, pora chyba oznajmić że teraz tata bierze urlop wychowawczy
uhuhuhu, świat na głowie stanął, TżBokeh przemówił teraz żone prosze odstresowac po ciezkim dniu
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
o kurka , to faktycznie masz stresa. Ja nie pomogę, bo Julas siedzi w wózku ładnie, ale gdzieś po 1,5 h spaceru juz jej sie nudzi siedzenie w wózku i zaczyna marudzić. WTedy najcześciej przychodzimy juz do domu.

Dziewczyny, jak zjarałam dzisiaj w biedrze pobrałam zakupy, poszłam do kasy, a na koniec sie okazało, że mam portfel, ale kasa została w torebie w domu, bo wczoraj u fryzjerki wrzuciłam luzem. OMG jaki wstyd:hah aha:
ja tom oge pomarzyc o takim spacerze, u nas max poł godziny... a i cwaniak nawet minuty nie wysiedzi w wózku jak chce go oszukac i wozic po podwórku musze na ulice wyjezdzac
A co do zakupów, to tez taką zgache zaliczyłam, tez w biedronce jakies dwa lata temu
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Bokeh to jeszcze tak żeby była równowaga to usiądź i zacznij na coś narzekać , że coś jest źle zrobione

jakby jeszcze któraś nie widziała http://www.pudelek.tv/video/Pienkows...Donatana-3854/
widziałąm na żywo rano w DDTVN , alez ona jest w tym wszystkim sztuczna...... Robercikowi lepiej by wyszło

FEWCIU
, życze stosunkowo udanego wieczoru

HOPE, spóznione gratulacje za licencjata

EVEL
, brawa dla Majusi za pierwsze kroczki

CAŁA , Ty wyglądasz jak panna z gimbazy a nie matka dziecku

spadam do starej czesci
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora