Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-23, 09:39   #2561
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Fryne Pokaż wiadomość
Korah, ja chętnie na próbkę - tylko nie odpisałaś na mojego starusieńkiego posta, czy chcesz więcej tej odżywki...
Żel chętnie wyślę. Napisz mi proszę adres na pw Za odżywkę dziękuję, skoro ją lubisz, to bez sensu, żebyś marnowała. Natomiast byłabym skłonna wziąć ten micel So bio nagietkowy, ile Ci go zostało, masz go jeszcze, nie chciałabyś się pozbyć całego oczywiście za coś w zamian

Co do dermożelu aloesowego Equilibry oświadczam wszem i wobec, że od wczoraj kocham aloes i nie opuszczę go aż do śmierci

Nałożyłam go wieczorem na całą twarz i okolice oczu i się przeraziłam, szybko się wchłonął i tak masakrycznie ściągnął mi twarz, że straciłam mimikę Ale to nie było takie sciągnięcie jak np po SLS'ach, nie wysuszył, tylko napiął. Przeczekałam nie nakładając żadnego nawilżacza i po ok 10-15 minutach ściągnięcie zniknęło, a buzia była nawilżona i taka ukojona. A dzisiaj mam gładziutką buzię i zero zaczerwienień i nic nie uczuliło
Korah jest offline Zgłoś do moderatora