Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-23, 15:09   #2166
natul
Raczkowanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW

wczorajsza redukcja:
śniadanie: owsianka (5łyżek płatków owsianych, szklanka mleka 2%, banan 100g, łyżka miodu spadziowego, garść orzechów włoskich)
II sniadanie: grahamka cienko posmarowana masłem, z szynką, sałatą i papryką
obiad: kasza jaglana 50g masy suchej z warzywami i kurczakiem, gotowane na bulionetce (tak, wiem że domowy bulion miliard razy lepszy no ale niestety brak)
podwieczorek: serek wiejski 200g z łyżeczką miodu
kolacja: chciałam jajecznicę, ale niestety w moim rodzinnym domu mama nie miała jajek a sklepy dawno pozamykane bo późno przyjechalam więc zjadłam 3 kawałki razowca posmarowane cienko masłem z szynką, ogórkiem i 2 cienkimi plasterkami sera żółtego 'hit z ryk' (12,5g), maminka kochana kupiła specjalnie dla odchudzającej się córeczki i nie miałam serca odmówić , z resztą byle z umiarem

Na dzisiaj redukcję zaplanowałam taką:
śniadanie: owsianka (5łyżej płatków owsianych górskich, szklanka mleka 2%, starta gruszka, łyżka miodu, garść włoskich)
II śniadanie: grahamka cienko pociągnięta masłem, z szynką i ogórkiem zielonym
obiad: pół woreczka ryżu naturalnego z kurczakiem i warzywami (cebulka, cukinia, bakłażan, pieczarki), trochę oleju
podwieczorek: serek wiejski 200g z łyżeczką miodu
kolacja: jajecznica z 2 jaj z pomidorem i cebulka na łyżeczce oleju

105 --> 102,4 --> 75 kg

Edytowane przez natul
Czas edycji: 2013-11-23 o 15:45
natul jest offline Zgłoś do moderatora