2013-11-23, 15:33
|
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Cytat:
Napisane przez monika199616
Mam pytanie: wiecie może czy jest to oryginalne mydło Aleppo -( wymoderowano), a może wiecie gdzie mogę kupić takie mydełko 40% ? Byłabym bardzo wdzięczna za szybką odpowiedź 
|
Wygląda na oryginalne i cena dobra, ale sprzedawca ma kilka niefajnych komentarzy, więc ja bym do końca nie ufała, że to co napisał i obfocił jest zgodne z tym co otrzymasz ale generalnie mydło wygląda na prawdziwe.
Takie mydełka możesz dostać w wielu sklepach internetowych, najlepiej wyszukać w google wpisując "mydło alep laurowe sklep". Mozesz popytać tu na wątku, czy ktoś kupował w danym sklepie, czy jest godny zaufania a przez allegro ja kupowałam u grandi_pw . Ma świetną opinię, ale nie zawsze mają 40% mydło laurowe.
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------
Cytat:
Napisane przez beeets
dzisiaj życzenie obiadowe było proste: naleśniki z białym serem, mandarynką, bananem, miodem spadziowym, orzechami macadami i orzechami włoskimi
|
To na bogato , ja wczoraj robiłam też z serem, pychotka
Ps. Porobiłam tych powidel, o ktorych kiedyś rozmawiałyśmy. Zero dodatkowego cukru, mniam
Edytowane przez Lorri
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:08
|
|
|