2013-11-25, 08:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Cytat:
Napisane przez ktosiula
Oj dziewczyny dajecie mi nadzieję, że się nie przeterminuje  Ciekawe czy mama jakoś skomentuje mój dzisiejszy wygląd, bo już w środę mi mówiła, że mam buzię do porodu.
Lineczka a Tobie czasem czop nie odszedł wcześniej?
A właśnie miałam pisać, orgazm w 40 tyg ciąży jest dziwny - oczywiście meeega przyjemny ale przy tym skurczu dostałam takiego, że aż się brzuch wygiął w bok i tak został na dłuższy czas :P Myśleliśmy, że Mikołaj się w końcu wkurzy, że go tak dziabiemy i postanowi wyjść ale nic z tego :P
|
a jakie było moje ździwienie jak kochałąm sie pierwszy raz po porodzie, miałam orgazm a nie miałam skurczów jak zawsze, wiedziałam że są ale ich nie czułam, przez znieczulenie prawdopodobnie
Cytat:
Napisane przez anka_85
Urodzilam. Istny koszmar. 10.05 czasu uk, sn tylko na gazie. Masakra to byla. Maly jest jak kroliczek I cichutko pojekuje 
Zakochana jestem.
|
i jest Gabryś
Cytat:
Napisane przez agnieszka255
odeszly mi wody hura jade zaraz do szpitala trzymajcie kciuki
|
Cytat:
Napisane przez agnieszka255
Agnieszka urodziła o 4:10 Anię, waży 2950, szybko tym razem
|
Gratulacjeeeeeeeeeeeee, oby wszystko było już bezproblemowo, bo problemy w ciązy były z nawiązką
Cytat:
Napisane przez ryba91
Zuzziak napisala, ze ma sporopokarmu ale maly ma prblem z ssanirem, polozne nie pomagaja a maly mial wczoraj bilirubine i crp podwyzszone. dzis powtarzali badania i jak bd ok to do omku. Prosi oo kciuki

|
Trzymam
|
|
|