Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-25, 09:59   #2693
ktosiula
Wtajemniczenie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Dzień dobry w dwupaku

Śniegu trochę spadło to dzisiaj robię pierniczki Akurat ładnie zmiękną do świąt. Tylko puszki chyba żadnej na nie nie mam... w słoiku też można trzymać?

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Znów udało mi się dorwać do komputera, więc pokaże Wam coś śmiesznego Przynajmniej teraz mnie to śmieszy. Tylko oglądać szybciutko, bo zdjęcia nie nadają się za bardzo na publiczne forum Rano je stąd zabieram
Pierwsze zdjęcie robione jest w trakcie skurczu przy 2 centymetrach rozwarcia.
Drugie w trakcie skurczu przy 6 cm rozwarcia, ale po zzo

I jeszcze tatuś roku w naszym vipowskim pokoiku
Jaki zaciesz na tym drugim zdjęciu Kurde oby mi się udało wydębić zzo Wow, nawet lodówkę mieliście w tym apartamencie! Tatuś jai przystojniak

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Agnieszka urodziła o 4:10 Anię, waży 2950, szybko tym razem
Gratulacje!!!! Ten wątek jest jakiś magiczny, tyle szybkich porodów! Ja też chceeeeeeeeee

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Zuzziak napisala, ze ma sporopokarmu ale maly ma prblem z ssanirem, polozne nie pomagaja a maly mial wczoraj bilirubine i crp podwyzszone. dzis powtarzali badania i jak bd ok to do omku. Prosi oo kciuki

Zaciskam kciuki!

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
A mój Damianek młodszy się mnie rano spytał gdzie jest Zosia bo ona miała się urodzić jak spadnie śnieg a dziś rano u nas biało. Powiedział do brzuszka - ty niegrzeczna siostro.
Hihihi, jaki słodziak!

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
A u nas chyba kolki się zaczynają i obym się myliła

wczoraj znów o godz 21, bez zadnego powodu tak zaczeła płakać, nie dało się jej uspokoić, tylko: brzuch miekki, sprawdzony wtedy kiedy miała przerwę w płaczu, bączki szły bo robiła kupkę, odbilo się jej, tylko ten przeraźliwy płącz, dobrze że mama mi pomogła bo nie wiedziam co robic tak płakała, płakała z 10 minut nawet mniej, zaraz usneła i noc normalnie przespana. Myślicie że to kolka? ach i oczywiście podałam espumisan
Kolka to jest jak dziecko 3 godziny płacze i nic się nie da z tym zrobić. Po prostu jakiś ból brzuszka miała, oby się nie powtarzało.

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Zapisalam juz starszaka na zajecia plywania i mlodego od razu tez. Zaczynamy w lutym.
Super! My też planujmy. Rusza u nas grupa w kwietniu, także będzie akuracik.

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
chyba większość, którym zapowiadali wcześniejszy poród później nie może się doczekać
Mnie nie zapowiadali i też nie rodzę :P Jesteśmy jak słonice

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Straszna nocka.
Nie pamietam juz takiej, wydaje mi sie ze to dlatego ze w dzien za duzo spala.

Wierci sie tak ze na głowie z wlosow zrobilo jej sie jedno wielkie siano.denerwuje sie a za chwile ma swietny humor ..
Jak juz przymknie oczy to ja obok udaje ze spie I za 3 min juz slysze "a buuuu" otwierał a ta patrzy na mnie I usmiech na caly buziol.

Tak sie nauczyla ze nas te jej A buuu cieszy ze teraz wykorzystuje w najmniej odpowiednich momentach
Usypia ja wstaje na palcach, gasze lampke, klade sie - UFff . I nagle slysze A buuu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oj ciężka noc za Wami, współczuję. Nie wiem jak filmik dodać, nie pomogę, a taka jestem ciekawa tego aguuuuu.

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamusie, Dzieciaczki i Dwupaczki!

Pojawiam się po długiej nieobecności. Mimo, że się nie odzywałam to cały czas Was podczytywałam i przeżywałam bardzo wszystkie porody i rozczulałam się nad pięknymi zdjęciami. Wracam do Was już na stałe, wszystkie sprawy, które zaprzątały mi głowę już zostały wyjaśnione, wyprawka dla Małej przygotowana i teraz mogę spokojnie oczekiwać na poród. Chociaż tak dobrze mi z brzuszkiem, że chętnie ponosiłabym go jeszcze z miesiąc.

Gratuluje wszystkim mamusiom, tym świeżo po porodach jak i tym dłuższym stażem!

Tęskniło mi się za Wami ogromnie!
Hejo uciekinierko. Widziałam, że nas czytałaś.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora