Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-25, 10:04   #1143
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Orany snieg u nas

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no co ty nie cieszysz się?
zdjęcia 1
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie sądziłam, że to kiedykolwiek powiem/napiszę, ale MsLullaby świętowała wyjazd teściowej, a moja jutro jedzie do ciotki na tydzień i jestem załamana P. w pracy będzie, jedynie we wtorek moja mama ma wolne i ma przybyć zabrać Mikołaja na spacer a tak to sama będę ogarniać, ale! dam radę
przyzwyczaiłaś się do dobrego, niektórzy ogarniają wszystko sami od samego początku bo babci niet
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Zastanawia mnie jedna rzecz... Zazwyczaj w ciagu dnia ubieram Julka w body z krotkim rekawem+spodenki sztruksowe+bluzka dlugi rekaw+skarpetki i ostatnio juz dwie osoby zwrocily mi uwage ze powinnam zakladac pod spodnie jeszcze rajstopki albo spiochy zamiast body. O rajstopkach nawet nie chce slyszec bo wyczytalam ze szkodza bioderkom. Mi sie wydaje ze Julkowi jest cieplo. Oni przesadzaja czy jednak za "lekko" ubieram moje dziecko?
Ja po domu ubieram body dł rękaw, jakieś getry albo śpiochy i skarpetki, zawsze mamy max 20 stopni. Na dwór ubieram tak samo tylko dodaję bluzkę i spodnie a na to kombinezon. Pomimo minusowych temperatur chodzimy jeszcze w polarowym kombinezonie plus kocyk bo otatnio jak było -2 i ubrałam jej zimowy to była cała mokra po spacerze .
Kupiłam taką bieliznę wełnianą body i półśpiochy i nie wiem czy w ogóle to użyję jak ona taka zimnolubna. A tanie nie było
A co do rajstop... No proszęcię co to ma do bioder przecież to jak getry tylko ze stopami
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora