Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
Napisane przez Madzia000
Orany snieg u nas
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no co ty nie cieszysz się? 
zdjęcia 1
Cytat:
Napisane przez kaska87
nie sądziłam, że to kiedykolwiek powiem/napiszę, ale MsLullaby świętowała wyjazd teściowej, a moja jutro jedzie do ciotki na tydzień i jestem załamana    P. w pracy będzie, jedynie we wtorek moja mama ma wolne i ma przybyć zabrać Mikołaja na spacer  a tak to sama będę ogarniać, ale! dam radę 
|
przyzwyczaiłaś się do dobrego, niektórzy ogarniają wszystko sami od samego początku bo babci niet
Cytat:
Napisane przez pszczoua
Zastanawia mnie jedna rzecz... Zazwyczaj w ciagu dnia ubieram Julka w body z krotkim rekawem+spodenki sztruksowe+bluzka dlugi rekaw+skarpetki i ostatnio juz dwie osoby zwrocily mi uwage ze powinnam zakladac pod spodnie jeszcze rajstopki albo spiochy zamiast body. O rajstopkach nawet nie chce slyszec bo wyczytalam ze szkodza bioderkom. Mi sie wydaje ze Julkowi jest cieplo. Oni przesadzaja czy jednak za "lekko" ubieram moje dziecko?
|
Ja po domu ubieram body dł rękaw, jakieś getry albo śpiochy i skarpetki, zawsze mamy max 20 stopni. Na dwór ubieram tak samo tylko dodaję bluzkę i spodnie a na to kombinezon. Pomimo minusowych temperatur chodzimy jeszcze w polarowym kombinezonie plus kocyk bo otatnio jak było -2 i ubrałam jej zimowy to była cała mokra po spacerze .
Kupiłam taką bieliznę wełnianą body i półśpiochy i nie wiem czy w ogóle to użyję jak ona taka zimnolubna. A tanie nie było 
A co do rajstop... No proszęcię co to ma do bioder przecież to jak getry tylko ze stopami
09 października 2013 18:45 Ninka 
|