Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe PM :)
Wątek: Grudniowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-25, 12:22   #443
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Dot.: Grudniowe PM :)

A ja mam dramat za dramatem...wrrrr
Byłam ostatnio na przymiarce, panie jakieś niewydarzone tym razem, stwierdziły, że przybyło mi 3 cm w obwodzie i mam się wziąć za siebie bo się suwak nie zapnie... Wkurzyły mnie bo jedna gruba, druga grubsza a patrzyły sie na mnie jak na spasioną maciorę (mój rozmiar to standardowa M). Specjalnie się przy zakupie pytałam czy one sukienkę dopasuję na miesiąc przed ślubem i wtedy nie było problemu (sukienki mają zapasy), a teraz nagle kiecka ma pól centymetra zapasu i prosze sobie schudnąć....

No dobrze, te 2-3 kg w 3 tygodnie nie ma problemu, lekka dieta, zaczęłam biegać....fajnie, pobiegałam piątek i czwartek, w niedziele okazało się, że nie mogę chodzić bo stopa boli przy stawianiu......dzisiaj do ortopedy, więc mam nadzieję, że to nie żadne pęknięcie czy złamanie.......

Makijażystka mi na dzień przed próbą dała znać, że ona nie da rady z pracy wyjść () a w sumie to nie wie, czy w piątek może.....więc dałam sobie siana, wkurzona i już wybrałam inną.

Ogólnie jestem już lekko zrezygnowana, ale za to jest mi tak wszystko jedno, że przestałam się stresować.
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując