Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-25, 14:01   #4112
Ewusia709
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
otóż to

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

a jabłka lub soczek...mogę dać czy też jeszcze nie?
Lepiej dynia itp?
a ja sobie wymyśliłam, że daję ok 60ml klekiku kukurydzianego + 30ml jabłek prażonych na 2 śniadanie. Na obiadek ok 100-120ml przecieru jarzynowego (marchewka, ziemniak, dynia ziemniak lub zupka jarzynowa z hipp) po zupce poprawia 120ml mm, a narazie więcej zupki nie chce jeść protestuje i zaczyna płakać. A dodatkowo jest napisane w naszej książeczce zdrowia aby podawać 50-100ml picia na dzień - my dajemy herbatkę rumiankową z granulatu lub soczek rozcieńczony wodą 1:1, raz wypije, raz pluje i nie chce, zależy od dnia i chętniej pije podgrzane. Dawałam też z 2 razy kaszkę ryżową z bananem. I w tamtym tygodniu dodawałam po łyżce manny do przecieru jarzynowego, aby zacząć z tym glutenem. W tym tyg jesteśmy u teściów więc nie brałam tych wszystkich kaszek. Ale dziś na podwieczorek Tymuś dostanie 1/2 słoiczka bananów z Hipp

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
My po godzinnym spacerze, z czego Mały tylko pół godzinki przespał.. Zimno, że mi z nosa kapało

Zjadłabym coś, ale musiałabym obrać ziemniaki do kotletów..a przy Małym na razie nie mam szans.. no i znowu chleb z dżemem..jeszcze trochę i będę nim
A w lodówce ile by się nie kupiło, to pusto..marna ze mnie pani domu
a ja jadłam kanapki z masłem, bo jestem u teściów lodówka pusta, oni pojechali rano Zosię pilnować, bo ma katar i nie przyjechała tutaj aby Tymusia nie zarazić, nie mam jak się wybrać tutaj do sklepu bo cały dzień z Tymusiem, a tż lata z różnymi sprawami i wciąż czekam na niego aby jechać do sklepu.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora