Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Korzystanie z facebooka - 3 szybkie pytania :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 21:01   #12
Nerieed
Raczkowanie

Dot.: Korzystanie z facebooka - 3 szybkie pytania :)

1. Mam fb włączonego od około 15 do późnych godzin nocnych (tj. 2-3), ale zazwyczaj jest sobie po prostu w tle, co kilka godzin sprawdzam, co nowego się tam pojawiło. No i jeśli z kimś piszę, to siłą rzeczy widzę, co tam się akurat dzieje. Zwracam uwagę na informacje z fanpage'y, bo lajkuję tylko to, co naprawdę mnie interesuje, ewentualnie jeśli lubię jakiś produkt, ale nie obchodzi mnie co ta się pojawia na jego stronie, to po prostu blokuję wyświetlanie się informacji. Zdjęcia mogą być, ale nie muszą - chyba, że bez zdjęcia nie da się ogarnąć, o co chodzi, tylko wtedy są konieczne.

2. Tak często jak jest to konieczne. Jeśli to jakieś ważne informacje, to może być nawet kilka razy dziennie, jeśli zwykły spam, to kilka razy w tygodniu.

3. Biorę udział w konkursach organizowanych przez uznane firmy, np. kiedy znana księgarnia rozdaje książki za polubienie ich fanpage'a i napisanie w mailu kilku słów na jakiś temat.

Mam nadzieję, że pomogłam .
Nerieed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując