Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-26, 02:03   #152
BeeAnn
Zakorzenienie

Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II

Cytat:
Napisane przez Pendulka Pokaż wiadomość
A dzisiaj "dowiedziałam" się, że przez ostatnie 4 tyg. schudłam 4,1kg. Ale się to wleeeecze.
ale to przecież bardzo dobry wynik, gratulacje!

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
ale się wystrzeliłam do tego kina założyłam spódniczkę i szpile, uwielbiam jak tż tak na mnie patrzy szkoda, że nie ma takiego wzroku jak jestem potargana w pidżamie, ah Ci faceci. film może być, parę momentów było na prawdę śmiesznych. ale już nie pamiętam jaki film mnie wgniótł w fotel w kinie, pamiętam że ten nowy bond bardzo mi się podobał
no i bardzo dobrze, trzeba się czasem porządnie odwalić ja w sumie nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałam na sobie spódniczkę czy sukienkę, chyba 100 lat temu

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
kasik - makowiec cały rok nie jem, ale w święta robię w brzuchu zapasy właśnie na cały rok nie wiem jak to teraz będzie. chciałabym, żeby było tak że w wigilie zjem trochę więcej ale inne dni już basta. ale co to wyjdzie?
mnie z tego postanowienia wychodzi zawsze, że tak powiem bez ogródek - dupa i wpieprzam jak szalona cały czas

byłam dzisiaj w rossmannie, chciałam kupić eyeliner i coś tam jeszcze, co mi w oko wpadnie, ale było tyle babeczek ogarniętych szałem zakupów, że dopchać się nie dało i zrezygnowałam. jutro muszę się wybrać do jakiegoś mniej obleganego

dobranoc!

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora