Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-26, 07:54   #1060
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A wiesz, ze miałam go zapisanego gdzies w linku, bo już kiedyś natknełam się pozytywne opinie o nim. Ale ostatecznie nie kupiłam, bo w ciemno znowu rozczarowywac mi sie ponownie nie chciało gdybym zobaczyła efekty na zywo to wtedy moze chętniej
Ale jak polecasz, to mzoe na all zamówie, tylko musze sprawdzic, po ile stoi.
Na ile Ci wystarcza ? I jak często uzywasz?
kupiłam go ok 2 miesiące temu i używam codziennie, bo codziennie myję włosy - jeszcze mam

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
Ja mam Surf Spray (kupiłam na Ebay'u w zestawie z 3 innymi rzeczami), ale jakoś nie umiem tego używać. Po spryskaniu całości włosów są one sztywne, właśnie jak po kąpieli w słonej wodzie, ale nie wiem, co z tym usztywnieniem robić . Niestety jak chodzi o styling włosów, to ze mnie ciamajda.
Spróbuję go zatem do podnoszenia włosów u nasady.

Moniq ja bardzo podobny płaszcz w Zarze widziałam, choć na ich stronie go nie ma.
ja używam na mokre włosy - spryskuję, a potem suszę włosy z głową w dół, idę spać; rano spryskuję włosy tym sprayem Osmo i prostuję - mam włosy podniesione, ale nie sianowate - może za dużo dajesz tego sprayu albo z za małej odległości, bo ja nie mam ani trochę posklejanych włosów

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora