Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
Napisane przez anitaxas
Izka a "gdyby-jakby" to nie za wcześnie by było? Bo widzę że u Ciebie do tp jeszcze równy miesiąc. Co mówił dr?
|
Lekarz uważa że od soboty(37 tc)moge już rodzić bo mały będzie donoszony z odpowiednią wagą urodzeniową.
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
A muszę się pochwalić że mój pracowity mąż znalazł drugą prace. Zaczyna 1 grudnia. Szczerze to się martwię bo teraz wraca zmęczony o 17-18. Do tego zakupy, gotowanie i sprzątanie na jego głowie. A teraz dodatkowo wieczorem będzie musiał 4h pracować... Tak będzie przez miesiąc, dwa. Potem ma przejść na stałe do tej drugiej pracy. Było by fajne bo lepsza kasa ale żadnego płatnego urlopu czy chorobowego...
|
Na pewno da rade Mój też szuka 2 pracy.
Cytat:
Napisane przez anitaxas
Z tego wszystkiego nie napisałam, że z moim Maleństwem wszystko dobrze  Pięknie rośnie - waży już prawie 380g i widziałam wczoraj buźkę na usg  Wielkościowo mój Mały Wielki Człowiek przypakował i wg. usg jest o ponad tydzień do przodu niż wynikałoby z terminu OM 
No i szyjka pięknie trzyma, więc cud-miód 
Tylko ten mocz - muszę zrobić posiew i zobaczymy czy coś wyjdzie.
No i wiem już kto mieszka pod moim sercem  
|

Kto,kto?No pochwal się
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|