2013-11-26, 12:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7
Cytat:
Napisane przez nattalli
Nie pamiętam czy Wam pisałam czy nie ale problemy z ciśnieniem i omdleniami to nie było zatrucie ciążowe. Zrobili mi masę badań. Mała dobrze się rozwija i nic nam nie zagraża.
Mam teraz mało czasu bo moja pracownica zaszła w ciążę i zrezygnowała z pracy z dnia na dzień co skutkowało szukaniem na szybko zastępstwa. Muszę teraz od nowa jeździć z nową dziewczyną i przedstawiać jej moich klientów. Niestety jest to czasochlonne a musimy poruszac się komunikacją bo ja auta prowadzić nie mogę, a jej się akurat auto zepsuło i siedzi w warsztacie... jak pech to na całej linii. Jest u nas już dosyć zimno, śniegu nie mamy tak jak wy i nic go raczej nie zapowiada ale są mrozy tak po -7/8 stopni pogoda nie zachęca do wyjścia absolutnie. W sobotę kupujemy łózeczko dla małej  a tak to leci jakoś dzień za dniem. Poważnie zastanawiam się nad zatrudnieniem sprzątaczki i kucharza;p przydałby się jeszcze jakiś przystojny lokaj ;p też mi się coś od życia należy;p Narzekałam mężowi, że czuję się taka niezgrabna a on stwierdził ze kobiety dzielą się na zgrabne, niezgrabne i w ciąży a ja nie mam co się martwić bo jestem w III kategorii i wyglądam pięknie ;p u mnie już 31tc
|
Czyli co Ci dolegało, postawili jakąś diagnozę od czego tak się działo?
Twój mąż wie jak wybrnąć z sytuacji 
Przystojny lokaj jakbyś organizowała w razie casting na takiego, to ja chcę być w Jury  hihi
|
|
|