2013-11-26, 14:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Napisane przez paula689
Myślę, że ważyć można się co tydzień, ale nie będzie takiego efektu "wow" jak po tygodniu.
Któraś z was prosiła, żebym kilka słów o sobie napisała. Mam na imię Paulina mam 20 lat. Studiuję metalurgię na AGH(a w tamtym roku Mechanikę i budowę maszyn - niestety z rysunkiem nie dałam rady). I chciałabym ważyć 58 kg do wakacji. Ktoś też pytał czy dalej jestem na pół-głodówce? chciałam ją przeprowadzić tylko tydzień przed rozpoczęciem zdrowego odżywiania. Ale myślę, że warto byłoby co jakiś czas zrobić dla lepszego samopoczucia. Wierzcie lub nie, ale tylko po tygodniu stosowania miałam strasznie wyczulone kubki smakowe na sól i cukier(tzn. nie mogłam ich w dużych ilościach jest, bo było to dla mnie obrzydliwe)teraz niestety się to unormowało 
|
właśnie też si e tego boję, że teraz mi tak poleciało i następnym razem będę się spodziewać też efektów, a po dwóch tygodniach się mogę rozczarować ;p
to prawda z tym smakiem, ja mam tak samo z solą, parę dni jej nie używam to potem cokolwiek troszkę posolę to jest dla mnie nie jadalne
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------
Cytat:
Napisane przez lenik33
Nie wiem w końcu czy dostałaś te moje wymiary  więc ponawiam
Tak jest w Mikołaja  - zróbmy sobie super prezent dziewczyny - czyli u każdej w każdym pomiarze musi być troszkę mniej 
|
najlepiej by było jakby każdej ubyło po 6 cm wszędzie-poza biustem a jak któraś ma w biuście też za dużo to ja chętnie wezmę
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------
Cytat:
Napisane przez babeczki
mnie też by zeżarła :P pewnie zważyłam bym się kilka dni przed lub po, na pewno nie dałabym rady po kolejnych 2 tygodniach dopiero :P mi @ wypada 2.12 więc z 1-1,5kg będzie różnicy parę dni przed i przez pierwsze pewnie 2-3dni , ale myślę, że na 6.12 już będzie miarodajne 
|
ja też jestem ciekawa, ale mam coś takiego ostatnio, że normalnie się boję wagi kiedyś się ważyłam trzy razy dziennie
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------
jak Wam mija śnieżny dzień? ja od rana jestem w pracy i posiedzę do 19
mam dziś szkolenie i już przygotowują placki i takie pyszne kanapki ze wszystkim
a karolcia sobie zjadła rano owsiankę-na wodzie bez owoców, drugie śniadanko chrupkie pieczywo, biały serek i duuuużo sałaty, zaraz sobie odgrzeję w mikrofali marchewkę z groszkiem, a żeby mnie te placki nie kusiły mam woreczek surowej marchewki i jogurt 0%- mam nadzieję, że się opanuję-będę siedzieć nad tymi plackami 4 godziny-masakra-módlcie się kobiety za mnie
|
|
|