Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-26, 17:03   #4341
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
nie no spoko, tylko tak sobie porownuje jakie te dzieci rozne. Ale ja tez goraca dziewczyna jestem, wiec i dzieci tyz. P.S. welurkowy pajac by nie przeszedl, chyba zeby w domu temp byla ponizej 19 stopni

Synio wlasnie produkuje kupe

Aaaaaaaaaa Siedze wczoraj z Marysia i jemy kolacje. Nagle widze, ze plynie kaluza z pod jej tylka moje dziecko sie zapomnialo, bo sie zapatrzyla na bajke no i bach ja do gory, spodnie od pizamy z tylka i wycieram ta kaluze zanim wsiaknie w kanape. Poszlam po drugie spodnie, wchodze i mowie do niej "No Marysi to sie dzis POPISALAS" na co Marysia zdziwiona oglada raczki z kazdej strony i mowi "nie popisalas"
padlam

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Witam sie w ten biały poranek

Po mojej tygodniowej nieobecnoći (poza meldowaniem, że żyjemy) powracamy Tż powrócił do pracy, więc wracamy do starego rytmu. W niedzielę mieliśmy chrzciny. Wszystko super się udało. Byłam w szoku, bo Mikołaj rozpłakał się tylko raz jak zadzwonili dzwonami na rozpoczęcie mszy a potem cały czas spał- nie obudziło go nawet polewanie wodą

Mikołaj dalej budzi się w nocy co 1,5- 2 godziny Ale co dzień widać nowe umiejętności- wczoraj np. zaczął wyciągać rączki do zabawek, a 2 dni wcześniej zaczął się obracał z leżenia na pleckach na boczek Także to mi wynagradza cierpienia nocne.

Wkurzam się na ten śnieg bo teraz nie wiem czy mogę Mikołja tak zostawić na 2 godziny na balkonie??? co myślicie?

No i dziś Mikołaj obudził się obsikany po pachy, ale wcale mu to nie przeszkadzało bo gadaliśmy jeszcze pół godziny zanim się zorientowałam głupia

I dziś weszłam na wagę i o dziwo mam 2 kg mniej niż przed ciążą! jupi!!!!

To tyle u nas Poczytałam tylko ostatnie 2 strony, ale teraz już bedę na bieżąco

dzoan- przykro mi czytać, ze u Was kiepsko
cynamonki- SUPER, że u Was lepiej!!! Trzymam kciuki za powrót do domku!!!!!!!
fajnie ze chrzciny udane, jak prezenty?
i brawo za wage!

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Przyszła dzisiaj do mnie fota książka. Nawet niezła, taka malutka mięciutka. Mi się podoba.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

rozwali/las mnie ta blokada

Cytat:
Napisane przez stelline Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny . Witam Was po raz pierwszy - mój Arturek kończy dziś cztery miesiące
witamy) powiedz nam coś więcej o sobie i Arturku

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Margoś: powodzenia z drugim cycem!

Oliath: cudownie się czyta takie relaksujące i wypoczęte wiadomości)

Mela: jakie zmartwienia? bo chyba nic nie pisałaś?

Neni: brawo za wagę!) i fajnie, ze trochę lepiej u was

Perse: kolejna lansiara!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-11-26 o 16:51
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora