2013-11-26, 17:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
Napisane przez edyta508
po prostu kliknij na wypowiedź, powinno wyskoczyć. a wątek no to jak się wypowiadasz to powinno być teraz w ulubionych. przynajmniej u mnie tak było  ale widzisz po wadze czy po ciele i centymetrach?
|
miałam właśnie tapatalka ale tam tak nie mogłam zrobić, ściągnęłąm jakąś inną i widzę, że jest ok, jak nie bd miała kompa to się przyda
widzę szczególnie po wadze...i po ciele. Niestety ostatnio poległąm z ćwiczeniami tak wiec to nie mieśnie  
Cytat:
Napisane przez windowS17
myboy jak cie to pocieszy to tez przytylam. dzis tz kupil nowa wage i pokazalo mi sie 52.7 . kiepsko. trzeba brac sie za siebie.
a z lepszych wiesci okazalo sie ze kompa da sie naprawic i jutro powinnien byc juz w domu i koniec meczarni z telefonem.
|
jak to pocieszy??? jeszcze bardziej mi smutno tylko że ja ważę 10 kg więcej teraz, chyba najwięcej w mojej historii życia nie ma co, MŻ w moim przypadku nie działa, tylko zdrowe jedzenie dawało rezultat tak więc po następnej wypłacie zero ( ) zakupów kosmetyczncy- za to siłka
Cytat:
Napisane przez BeeAnn
żebyś Ty zobaczyła jak ja przytyłam... mam wrażenie, że wyglądam teraz tak, jak zaczynałam dopiero moją walkę z Wami (czyli przez rozpoczęciem moich bezgrzesznych 6 tygodni, które już pewnie nigdy się nie powtórzą) wiem, że cały czas o tym ględzę, ale chyba jeszcze do mnie nie dotarło, że to znowu się stało
|
musimy wziąć sie za siebie...
|
|
|