Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-27, 11:31   #1500
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Hej
Byłam dzisiaj załatwiać po raz trzeci becikowe. I co? Nie załatwiłam. Znów nam czegoś brakuje, chociaż dzisiaj miałam tylko donieść umowe o pracę męża. Masakra
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wiecie, czytam tak o tym wszystkim i się trochę martwię. Albo nie umiem dbać o moje dziecko albo nie wiem. Nie robiłam żadnego usg bioderek, ważony jest tylko raz w miesiącu jak są szczepienia, nie waże go w domu bo nie mam wagi dla niemowląt, nie używam kołderek ani śpiworków na spacery tylko sam kocyk, we wrześniu gdy nie było wiatru na dworze był bez czapki, w domu ma czasem tylko body z długim i skarpetki bo mamy zawsze koło 22stopni. Zawsze myślałam że jestem przewrażliwiona na punkcie mojego synka ale porównując się do was to ja chyba o niego nie dbam. Mimo iż do tej pory nawet kataru nie miał (dzięki Bogu). Ech nie wiem

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
A to u Was chyba norma tam w uk, że chodzi się bez czapek
Ogólnie to inaczej dzieci się ubiera niż w pl.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ja po prośbie (czyli w zasadzie jak zawsze )
za 2 godziny mam egzamin na prawko i proszę Was baaardzo o kciuki

I dzisiaj mój Filip taki niespokojny Płacze nawet na rękach, wygina się, ewidentnie coś go boli. Wydaje mi się, że ma biegunke? Że opiszę dokładniej: robi często kupki takie wodniste, śluzowate, grutkowate i zielone. Myśle, że może po tym, że coś zjadłam. Teraz ma taką czerwoną dupke. W takiej sytuacji powinnam mu dać coś do picia? Jejku mam nadzieję, że mu to przejdzie
Bo jak robił kupkę raz na kilka dni to teraz co chwile.

Wczoraj tż poszedł do szpitala. I smutno mi, że jestem sama. Wieczorem nie dawałam rady, wtedy Filip jest najbardziej marudny więc musiałam się nim sama zająć, a tak to mąż się nim zawsze zajmował.
Niech jak najszybciej wraca
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora