Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach dała.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-28, 18:09   #2016
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Cześć

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Magda masz rację
co do wycieczki to wyszło tak spontanicznie bo ogólnie miałam lecieć na święta do Anglii i wracać na sylwestra no ale, że mnie facet zrobił w ciula no to pogadałam z mamą i udało się załatwić, że zamiast na sylwestra do Polski jadę z nią do Niemiec i wracam dopiero 6 stycznia bardzo się cieszę bo uwielbiam podróżować i przy okazji zobaczę nowe miejsca
Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Współlokatorki nie rozumieją czemu zakręcam kaloryfery, gdy nikogo nie ma w mieszkaniu i czemu zamykam bramkę i drzwi wejściowe na klucz.

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość

Wspolczuje Wam niektorym takich swiatu nas zawsze bylo rodzinnie i fajnie, odkad nie ma taty jest juz inaczej..ale rez rodzinnie i cieplo..

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość
Oni nie są dziwni oni nie mieli pojęcia o ekologi. Niestety Polska w tych sprawach to dalej ciemna dziura
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
0,5 l na parę, cztery ciepłe dania, przystawki, sałatki, napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń, lampka szampana przed północą, pokaz sztucznych ogni przy gorącym grzańcu, słodki stół szwedzki, odwóz gości w cenie biletu. No i jest zespół, a nie DJ. W tamtym roku bylismy na Sylwestrze organizowanym przez tę firmę i jak do tej pory był to nasz najlepszy Sylwester.
Fajnie się zapowiada. Dobra oferta

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Ja też chciałabym 10 kg Widzę, że dobrze Ci idzie Trzymam kciuki za 7 kg.

Dziękuję

Idę dalej nadrabiać
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora