Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-28, 21:21   #71
88natka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez 89Binka Pokaż wiadomość
A mój dzien minął tak,ze latałam po urzędach,opiekach-tysiąc papierków,bo przedłuzam urlop wychowawczy,oczywiscie jutro czeka mnie to samo,bo za dobrze by było zeby wszystko załatwic w jeden dzien

My szczegolnie bedziemy obchodzic Mikołaja,bo w zeszłym roku Franek sie dzien przed Mikołajem urodził,wiec mielismy piękny prezent Pewnie wszyscy sie zjadą,bo z mojej strony to jedyne malenstwo w rodzinie
U nas na Mikołaja drobne upoinki, a pod choinkę coś fajniejszego. Mój tż jest z 6 grudnia
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Ja idę jutro do lekarza. Pewnie za dużo nie zobaczę, bo jeszcze za wcześnie ale muszę iść po leki. W poprzedniej ciąży byłam na USG w 6t2d i było już pięknie bijące serduszko
Moi rodzice i siostra już wiedzą o ciąży a reszcie rodziny chcemy powiedzieć w święta.

natka, jakieś plany na 4 dni wolnego? Ja obchodzę Mikołajki. Z mężem kupujemy sobie ulubione czekoladki a synkowi jakiś drobiazg też dajemy. upominków jeszcze nie kupiłam.
Trzymam kciuki za wizytę
Nie mam żadnych planów, będę odpoczywać Muszę jechać kupić Olivii kurtkę zimową. Czekam na zasłony już tydzień temu miały przyjść
Dziś przyszedł stół, prawie cały salon mamy już urządzony
Cytat:
Napisane przez 89Binka Pokaż wiadomość
No,a co do planowania ciąży to chciałam sie starac juz pol roku po Frania narodzinach,ale mialam cesarke,wiec musialam dłuzej odczekac,lekarz dał zielone swiatelko i pyk-udało sie
A tak swoją drogą dziewczyny to boje sie,ze mi sie to nigdy nie znudzi,chce byc wiecznie w ciąży,wiecznie rodzic,bo to takie piękne chwile.Tez tak macie??
Ja jak byłam ok 8 miesiąca, mówiłam że w ciąży już nigdy nie będę.. miałam non stop skurcze. Do sklepu miałam 5 minut drogi a chodziłam 30 minut, co kawałek musiałam się zatrzymać, no ale jak widać szybko mi się zatęskniło
Poród do lekkich nie należał ale nagroda była warta każdego wysiłku. No ale to będzie nasz ostatni dzidziuś i zamykamy fabrykę
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
u mnie dziś ok tylko mam straszny apetyt

ja jutro idę się zapisać na wizytę mam nadzieję że uda mi się na 16go grudnia
żeby się udało

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora