Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-29, 17:05   #83
89Binka
Przyczajenie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Hej
załatwiłam w urzedach z Frankiem latałam,bo nie mialam z kim go zostawic,ale dalismy rade
A co do płci to tez jedną stroną chciałabym miec drugiego chlopczyka zeby w przyszlosci miec fajną obstawe:p ale drugą stroną tez bym poczesała jakies kucyki ,warkocze,pazurki pomalowała Tym bardziej,ze jestem kosmetologiem

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

No i najwazniejsze,kupilam dzis dla Frania niezłe wdzianko na roczek: sztruksy granatowe z wiszącymi szelkami,koszula-body,kamizelka granatowa ze wstawkami z brązowego zamszu no i muszka brązowa...ach bedzie wyglądac bosko ten moj mały męzczyzna

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Dzięki, właśnie mierzyłam gorączkę i mam 38.. mąż w pracy, będzie dopiero po 22.. Oby Olivia spała jak najdłużej bo chyba dziś nie wyrobie
Co do drugiego dziecka tej samej płci uważam tak samo.
Oj,wspóczują,pare dni wolnego i jeszcze w łozku,oby to tylko byla jednodniowka,zdrowka

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

[QUOTE=kamilast;43940000]

Niesamowite dla mnie to co piszesz. Ja 6 mc po porodzie byłam jeszcze na etapie walki z kolką, wiecznie z tłustymi włosami, bałaganem w domu itp.

Ale tego że będziesz miała taką małą różnicę wieku zazdroszczę. Fajnie się dzieciaki chowają jak są na podobnym etapie rozwoju

Nasze kolki trwały do czwartego mies,ale w czwatym mies wyszedł pierwszy ząbek,takze znowu byl placz,marudzenie,budzenie w nocy.Jakos sie nie zraziłam,nie wiem,moze przez to,ze moje pierwsze,bardzo upragnione dziecko,poczęte w noc poślubną(tak jak planowałam )-poroniłam ,Bardzo to przezylam i wiem,ze nikt mi go nie zastąpi...ale moze dlatego chce miec duuzo dzieci