Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-29, 20:44   #136
karmazynka99
Zakorzenienie

Dot.: SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych- część III

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Częściowo tak, ale u mnie to wynika ogólnie z cięcia kosztów na kosmetyki. Przez długi czas wydawałam dużo kasy, sporo kupowałam i sporo się nachomikowało. Jakieś dwa miesiące temu postanowiłam przystopować i nie jest to aż takie trudne, jak myślałam że będzie. Zużywam to, co mam, obecnie 5 masek i 2 odżywki. Szampony kupuję na bieżąco, no chyba że Rossman zrobi promocję na Alterrę, to kupuję ze dwie sztuki na raz, bo to moje ulubione szampony i szybko się kończą.

Drugą grupą moich nachomikowanych kosmetyków po tych włosowych są rzeczy do twarzy i tu też nic nie kupuję

No ale ja nigdy nie osiągnęłam zaawansowanego kosmetykoholizmu, np nie kręciło mnie gromadzenie żeli pod prysznic czy kupowanie ciągle nowych cieni do powiek. Czasem wchodzę na bloga Sroki i bywa, że szczęka mi opada ze zdziwienia nad tym, gdzie ona te wszystkie malowidła mieści W zaszłym roku kupowałam sobie sporo kolorówki, ale w pewnym momencie stwierdziłam, że to bez sensu, bo skoro mam kilka paletek cieni + jakieś pojedyncze, to na co mi jeszcze następne w prawie takich samych kolorach, które pacnę raz na miesiąc pędzlem
ja chomikuję lakiery do paznokci ale uzywam bardzo czesto wiec mozna powiedziec ze jestem usprawiedliwiona

no tak czasem niema co kupowac dziesiatek sztuk czegos czego i tak sie nie zuzyje

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując