Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-30, 21:00   #3609
The light
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Zblednie, ale to jest wyczuwalne jak się przejedzie ręką! smarowałam tyłek ziają wyszczuplająco-ujędrniającą i co? Dupsko jak po zbiciu rózgą czy coś...

A co do USG to w 13 tygodniu miałam 3D i wszystko było w 2D, na chwilę włączyła mi trójwymiarowe bobo. Na połówkowym też zapłaciłam za 3D i nic mi nie pokazała w trójwymiarze :/ - to ta sama lekarka, która nie robi mi badań. Za 3 tygodnie mam u niej wizytę i pójdę, ale tylko po L4, dzień wcześniej mam spotkanie w sprawie CC w wybranym przeze mnie szpitalu i tam mam jedną panią doktor wytypowaną. Niestety na prywatną wizytę sobie nie mogę pozwolić do 15 grudnia... Zostaje tylko IP.
Mikuś się dziś ładnie rusza, postraszony szpitalem chyba

Zaczęłam pić pokrzywę, muszę znaleźć jakiś dobry preparat do kremowania zadka
Nie powinno się używać ujedrniajacych balsamów w ciąży bo one napinają skórę i właśnie mogą się robić rozstępy. Moja siostra tak sobie brzuch załatwiła podczas ciąży.

Raczej kremy nawilżająco-natłuszczające ale bez parafiny bo ta nie przepuszcza składników nawilżających do skóry.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
The light jest offline Zgłoś do moderatora