Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-30, 21:30   #493
surka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
l

a dziewczyny trzeba oblac Andrzejki - pijemy karmi lub co kto może
Imieniny mojego tż, ja nie oblewam bo nie mam ochoty,a tż bo jedzie jutro do pracy

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Padam na twarz.
dziec spi. ja gotowa do imprezy. zrobiłam pulpety indycze w sosie pomidorowym, udka kurze pieczone w sosie słodko ostrym z jabłkiem, schab duszony z sosem śliwkowym, rosół sałatke 3 surówki, 2 ciasta 2 chleby. na jutro zostały pieczone ziemniaczki makaron i ryz ugotowac i zrobic jaja faszerowane. w gesti TZ bedzie ogarnac chate i nie inter. mnie ze bedzie zmeczony bo wróci w nocy ze słuzbowego wyjazdu. Matko niesadziłam ze jestem w stanie przygotowac taka impre w 1 dzien sama z dzieciem
Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
arrabiata mniej wiecej tyle spi wystarczy od 10-15 ale mi tu nie zazdraszczac bo zeszły tydzien był kiepski ze spaniem. Matka za ciepło dziecko ubierała. Przymrozek był no ale cóz ona woli zimny wychów. Dodam ze te 5 h spi non toper na dworzu. az boje sie zimy bo chyba dziecko do piwnicy bede musiała wstawiac
Ty to jesteś robokop https://static.wizaz.pl/forum/images...mp/oklaski.gif
surka jest offline Zgłoś do moderatora