Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-30, 21:36   #2334
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Tatiana w mam talent wygrala ale lipa :/ a liczylam na tancerke

Jagatka podobaja mi sie Twoje dodatki

Vioris mnie za to mocno bola jajniki, chyba owu

Tyle ostatnio piszecie o ćwiczeniach, że właśnie włączyłam na youtube skalpel ewy może i ja zacznę bo "moja" dotychczasowa dieta nie zdała egzaminu, tzn właściwie moja słaba wola
codziennie powtarzacie te same ćwiczenia?

A co do dodatków zapomniałam dodać, że kupiłam w home&you gdzie do 1.12 mają promocję "druga rzecz 50% taniej"

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Nie sadze, wynik masz całkiem dobry szkoda by było ruszac i brac leki... tym bardziej, ze w ciaze zaszlas.
Tak po prostu jest, ze czesto wystepuje poronienie... niestety.

Tak właśnie pomyślałam, że chyba za niski żeby mógł być powodem, i tak jak mówisz może leki nie będą konieczne, a powtórzę przed staraniami żeby sprawdzić co i jak

A jak Twoje plamienie, słabnie?
Chyba mnie trochę motywujecie do ćwiczeń, bo widzę że mięło 1,5 m-ca a moja waga ani drgnie, więc chyba czas zacząć się ruszać też pewnie będę mieć zakwasy jak Ty, albo i gorsze