Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-01, 19:24   #2011
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
A ok.
Noc ciężka, ale dzien fajny. Ładnie ssie cycka, grzecznie spi, patrzy na nas uśmiecha sie z cyckiem w buzi generalnie Tymek pogodny i zadowolony.
Dzisiaj zawiesilismy mu na chwile 'karuzelke' z ikei- złapał z nią kontakt

Natomiast teraz zaczyna sie juz wieczorno-nocna jaaaaazda pt. wisze a cycku i wcale nie zamierzam kończyć. Spanie? Po co lozeczko? Noł łej. Klata mamy fajniejsza...

Od jutra TZ wraca do pracy
mój maluch też wielbił klatę i to nie tylko moją, ale tez i tą gołą bezcyckową i owłosioną tż
Mam w swojej galerii zdjęcia jak Wiktorek tak śpi, ależ to było słodkie
Zdjecia nie wrzucę możecie sobie wyobrazić malego spiącego nosem prawie pod pachą tż, a tż w samych bokserkach z nogami wyciągniętymi na stole i z pilotem oglądający tv

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

A ja jutro pierwszy dzien ide do pracy, jak ja się ogarnę sama z dzieckiem do powrotu tż jak i do świąt już w sumie niedługo
A samotne rocznice ślubu są do dOopy

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Aha imwg różnych źródeł mam dziś imieniny stawiam ciacho :P
wg innych kalendarzy mam jutro więc mam dwa dni

Aha2 imieniny bez tż też są dodOopy
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora