Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-01, 20:37   #2893
ameljja
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość

Osz kurvus madafakus Pragnę!

Taki kształt mi się podoba bardzo.
Dziękuję

Fajny jest
Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Dobra namówiłyście mnie
Wstawiam zdjęcia. Lewa i prawa.

Proszę o wszelkie rady.
Obgryzałam paznokcie przez ok. 20 lat. Od 7 miesięcy daję radę. Mam natomiast problem ze skórkami, tutaj jeszcze dużo pracy bym przestała obgryzać.
Nie wiem jaki kształt nadać paznokciom. Na ostatnim zdjęciu lekko widać, że na kciuku mi się strasznie rozdwoił paznokieć (jestem przekonana, że to po odżywce eveline 8w1, musze ją odstawić).

Denerwuje mnie to, że u nasady wszystkie paznoksie są różne (niestety skutki obgryzania skórek). Nie wiem, czy da się z tym cokolwiek zrobić. Dodatkowo niektóre paznokcie mam bardzo odsłonięte po bokach.

Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie są równiutko wypiłowane, ale szlag mnie trafia, gdy biorę się za ich skracanie. Nigdy nie wyjdzie mi równo. poprawiam i poprawiam i za każdym razem każdy inny. Zbyt krótkich paznokcie też nie mogę mieć, bo znowu korci mnie by obgryzać.

Niestety nie mam możliwości zrobienia lepszych zdjęć. Nie widać na nich w opłakanym stanie skórek.
Moim zdaniem powinnaś teraz skupić się na tym żeby nie grzebać pod płytką i myśleć nad tym jak opanować obgryzanie skórek.
Co do kształtu to pierwsze skojarzenie miałam, że jajeczka Ci będą pasowały, ale to lepiej zaczekać na opinię bardziej doświadczonych dziewcząt

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Amelko, internety nie zapominają:brzyda l:
No tak...
Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
Ale cudo!

Manhattan:

Zrobiłam dzisiaj 2 frankeny. Chciałam taki morski jak Misia, ale nie miałam dobrych lakierów. Wyszedł bardziej przybrudzony i z delikatniejszym holo, ale i tak mi się bardzo podoba. Przy drugim usiłowałam podrobić CC Beyond Chyba chcę więcej
Dziękuję

Manhattan jest super Żałuję, że go nigdzie nie było przy -40% w Rossie...

A frankeny miażdżą Oba
ameljja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując