Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-01, 21:49   #680
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze pamiętasz bo rzeczywiście chodziłam często na obiadki i nie tylko, ale też byłam świadoma co będzie się działo jak zajdę w ciąże i urodzę. Nie raz rozmawiałam z tż, że boje się co ona naszemu dziecku będzie robić bo widziałam na innych dzieciach. Na szczęście w większości przypadków tż zwraca jej uwagę i sam powiedział, że nie da jej do pilnowania jak ja wrócę do pracy. Teraz raz na jakiś czas chodzimy, żeby nie było.
Dziś to się wkurzyłam bo zaprosiła, ale nie wzięła pod uwagę, że teściu chory. Powiedziałam co myślalam bo mamy szczepienie we wtorek i tż mnie oparł.

Ale się rozpisałam

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app
no masz racje raz na jakiś czas trzeba odbębnić wizytę. Szkoda tylko Piotrusia że biedak musi się stresować i płakać

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Kto chce zobaczyć Majulkowy obrót na plecki zapraszam na filmik do klubu

Neni dla modela. Bedą jakies fotki z sesji dla cioć?

Od kilku dni zauważam że Maja rezygnuje ze smoka. Kiedyś taka w nim zakochana a teraz zorientowałam że sama jej go "wpycham" a ona nim pluje i poprostu go nie chce. Czasem jeszcze go używamy gdy jest płacz a że u nas płacz dłuższy niż 3 minuty jest rzadko więc smoki stoją odłogiem
Zasypianie też bez smoka szybko poszło, w planach miałam po roczku
supr, że smoczej już nie potrzebny. Mój też pluje smoczkiem, nie dawałm mu już chyba z miesiąc ale zawsze z nami jeździ na spacery tylko nie wiem już po co

trzeba iść spać. Dobranoc

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora