Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Lemurki- moj sie urodzil miesiac wczesniej i nie chcial jesc w ogole. Musialam scisle kontrolowac ile zjada i jak przysypial to budzic az zje cala porcje. W szpitalu lezal 2 tyg. i dokarmiany byl sonda dlatego stawalam na rzesach zeby zjadal cala porcje. Nie karmilam z piersi tylko odciaganym co 3h w dzien i co 4h w nocy, ale po miesiacu bylo po laktacji i przeszlismy na MM. Moze to dzieki temu tak sie nauczyl 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------
Cytat:
Napisane przez Samantha7
Agrafka- uwazam ze jak nie ma wysypki etc. to nie robisz zle
Ja ciotce dzis powiedzialam ze maly moj to nie jest jakis kaczuk zeby w niego napchac. Zdarzy jeszcze sie najesc.
Wazy i tak duzo na swoj wiek. Nie zamierzam go rozepchac litosci 
Poki co mial znikome (tfu tfu) problemy z brzuchem. Napcham go a potem bede walczyc z wiatrakami
Tari- nestle tez sa.
Kukurydza mi sie zle kojarzy z tym ze tu we wszystkim jest high fructose corn syrup i od tego dupy rozsadza :/
Moze owsiana by byla lepsza od tej ryzowej.
Co w tym ryzu jest w ogole zlego???
Ja ofc preferuje brazowy z reszta makarony tez jemy brazowe lub takie warzywowe.
Z ameryk.kaszek sa tylko ryz i owsiany.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Jak nie ma zaparc to mozesz kleik ryzowy spokojnie. Na pewno sa pelnoziarniste u nas zamiast kup to kasztanki wiec od ryzu pewnie by mial skosne oczy od cisniecia ;P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I Live The Life I Love
|