Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 12:43   #2166
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Wysłałam tżta z małym spacer, a sama zamiast odpocząć po chorobie wzięłam się za sprzątanie łazienki

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ręce mi już opadają i sił brak. Niech on już wyzdrowieje wieczorem była masakra. Okropny płacz i zjadł tylko 80ml i spał ponad 6h. Wyłam razem z nim z bezsilności ale później już było lepiej, wpierw zjadł 150 a przed chwilą 170. Ale katar i kaszel nie ustępują

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
Zdrówka dla małego to najgorsze patrzeć jak takie maluchy się męczą

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
hej

mądra ja nabawiłam się zapalenia piersi więc od wczoraj jestem na antybiotyku, chciałam dobrze chciałam mieć dużo pokarmu i mam co chciałam w sobote wypiłam dużo wody pod wieczór i rano w niedziele obudziłam się ze strasznym bólem prawej piersi :/ po południu doszła gorączka a wieczorem to już w ogole miałam 39 stopni wiec zadzwoniłam do lekarza i kazał przyjechać po receptę na antybiotyk wiec pojechałąm i wieczorem wzięłam pierwszą tabletkę małej nie mogłam nakarmić bo miałam takie dreszcze że nie dało rady żeby ciągnęła i się denerwowała tylko wiec w ruch poszło mm i w sumie dziecko moje poszło spac może po 1 tak wojowała że nie chciała spac dzisiaj już trochę lepiej nie mam takiej goraczki ale dreszcze dalej się pojawiają no i oczywiście mam karmić aha i mój lekarz powiedział że kapusta nic by mi nie pomogła a cała niedziele chodziłam z okładami jak bym poczekala kilka dni bez antybiotyku to bym mogla się nabawić czopa i bym miała rozcinaną pierś :/ na szczęście lekarz mówi że w moim przypadku tak nie powinno być bo przyjechałam w miare szybko po antybiotyk ..
dobrze że szybko zdiagnozowałaś o co chodzi, zdrówka

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
chyba nikt nie wklejał, dzięki

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora