2013-12-02, 14:51
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
Napisane przez side85
ostatnio na roczek też fajna rzecz bardzo wam polecam dla malca:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50021076/
kosztuje tylko 80zł i z jednej strony jest tablicą do malowania kredą, z drugiej mazakami zmywalnymi. dość efektownie wygląda jak na prezent. Myślałam że chrześniak zainteresuje się nią za rok, a podobno maluje jak szalony 
|
moja cora do dzis bawi sie taka tablica
Cytat:
Napisane przez czbasia
A myślicie, ze body z krótkim rękawem na zimę się przyda. Bo kol. była w Tesco i dzwoni ze kupiła mi dwa 5-ciopaki body po20zł tyle że jeden na 9miesięcy a drugi 18 miesiecy ale to wypada na zimę
A z wyprawkowych rzeczy jeszcze ani sztuki u mnie..
A ja I zaczęłam się pilnować ze słodyczami i śmieciowym jedzeniem. W poprzednim tyg w tydzień 1 kg przybrałam. No przeraziło mnie to.. To jeszcze 14 kg bym miała przybrać?  . I ograniczyłam słodkie popołudniu i jest postęp.. Od zeszłego poniedziałku 0,4 kg na plus.. A nie głodzę się tylko pochłaniam jeszcze większe ilości mandarynek i pomarańczy zamiast czeki i chipsów.
No to teraz mój brzusio i waga + 7kg.. 26tydz 2 dni..
|
za brzuszek
a bodziaki z krotkim rekawkiem przydadza sie napewno
Cytat:
Napisane przez mmhym
Karmi malinowe ma 0,5% alkoholu, więc pewnie nie wiele mniej niż czekoladki z nadzieniem  Ja strasznie tęsknie za alkoholem.. winkiem jakimś, piwkiem czy małym drinkiem  ale u mnie w mieście ciężko dostać bawarię, a tylko ona chyba ma 0,0%, więc cierpliwie czekam 
|
ja po wczorajszym incydencie juz nie tesknie
Czas edycji: 2013-12-02 o 14:53
|
|
|