Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-02, 14:07   #2604
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
My to mamy tak małe mieszkanie, że taki bujaczek i tak by tylko zagracał jak wsadzę dziecko do łóżeczka to i tak będę je miała cały czas na oku No, poza łazienką
No tak przecież z łóżeczka nie wypadnie a w takim bujaku to też długo leżeć nie będzie, no może jak będzie takie malutkie ale potem to z dziećmi różnie jest no i tyle sprzętów porozstawiać też bym nie miała gdzie

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Odnośnie bujaczków to też bym wybrała coś takiego jak Jull właśnie z tego samego powodu co ona, bo się rozkłada na płasko. Bratowa męża cały czas (jak nie jest w łóżeczku, wózku) ma dziecko w takim czymś jak fotelik samochodowy, a ja czytałam, że taka pół zgięta pozycja jest niezdrowa dla kręgosłupa i bioderek niemowlaka, a jej starsza córa, która też tak kwitła w tym foteliku właśnie ma z tym problemy, więc albo na płasko albo wcale
Nie ugadniesz moja kuzynka też trzymała w foteliku samochodowym a dziecko nie ma żadnych problemów jest dużo rzeczy które mogą zaszkodzić ale nie muszą i każdy się inaczej zapatruje