2013-12-02, 14:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
Napisane przez cowie
My to mamy tak małe mieszkanie, że taki bujaczek i tak by tylko zagracał  jak wsadzę dziecko do łóżeczka to i tak będę je miała cały czas na oku  No, poza łazienką 
|
No tak przecież z łóżeczka nie wypadnie a w takim bujaku to też długo leżeć nie będzie, no może jak będzie takie malutkie ale potem to z dziećmi różnie jest no i tyle sprzętów porozstawiać też bym nie miała gdzie 
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------
Cytat:
Napisane przez debraM
Odnośnie bujaczków to też bym wybrała coś takiego jak Jull właśnie z tego samego powodu co ona, bo się rozkłada na płasko. Bratowa męża cały czas (jak nie jest w łóżeczku, wózku) ma dziecko w takim czymś jak fotelik samochodowy, a ja czytałam, że taka pół zgięta pozycja jest niezdrowa dla kręgosłupa i bioderek niemowlaka, a jej starsza córa, która też tak kwitła w tym foteliku właśnie ma z tym problemy, więc albo na płasko albo wcale 
|
Nie ugadniesz moja kuzynka też trzymała w foteliku samochodowym a dziecko nie ma żadnych problemów jest dużo rzeczy które mogą zaszkodzić ale nie muszą i każdy się inaczej zapatruje
|