Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 15:09   #4170
monkaa321
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

czbasia fajny brzusio

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość
monka321 ja też sobotę przepłakałam, wiec piątka... A dodam że Mąż Andrzej więc i jemu się oberwało w imieniny. Wogule jakiegoś takiego doła mam, teściowa mnie non stop dołuje ale zrobiłam awanturę właśnie w imieniny Tż, szkoda mi tż bo musiał do niej przedzwonić i ustawić. ach dużo by pisać. wczoraj dzidziuś mi się wieczorem ruszał tylko i teraz też jakiś taki spokojny, w przyszłym tygodniu wizyta, mam nadzieję że wszystko ok. W dodatku coś mnie prawym pośladku kłuje że chodzić się nie da, wrrr
no to na jednym wózku jedziemy bo ja tez za tydzień wizytę mam też mi się głównie wieczorem późnym odezwie i dopiero wtedy pokopie, a tak to takie przewracanie tylko czuję.
Moj humorek na szczęście już trochę lepszy, robię sobie teraz kocyk i jestem w nim zakochana . Ja chyba w ogóle muszę się raz na jakiś czas porządnie wybeczeć ale teraz to zaszalałam

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość

nacytowałam, napisałam się i wszystko znikło!!!!!
ile moich mądrości, których już nigdy nie wypowiem, ponieważ z ciążowym mózgiem zaraz zapomnę
tymczasowo obraziłam się na wizaż oraz na mój komputer, więc idę sobie
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora