2013-12-02, 15:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
Napisane przez SzA10
Kamel bardzo się cieszę !!  Oficjalne gratulacje  ))
|

Cytat:
Napisane przez debraM
|

Mąż nie wie, nikt nie wie
Jak Bóg da to rozice i M dostaną zdjęcie usg na prezent po Wigilii tak jak to było z synkiem 3 lata temu, bo zaszłam w tym samym miesiącu i w tym samym mam termin  :jupi : (tzn jak przyszłam na forum pierwszy raz to to był ostatni termin w którym chciałam rodzić poraz drugi , upały, bardzo spuchnięte nogi-mam problem z krążeniem, ale jak widać wszystko jesteśmy w stanie znieść aby tylko się udało i było zdrowe)
Z synkiem M wiedział, a rodzice dostali usg w prezencie, teraz jak będzie dobrze to wszyscy na raz a co!
Ale M podejrzewa, muszę coś pościemniać, że szukam terminu na badanie nasienia
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Poczekaj do czwartku, nie czytaj tyle w necie bo to co pisze często odbiega od rzeczywistości... po co się zadręczać.
Do czwartku nic się nie stanie.
Gratuluję jeszcze raz.
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
Masz rację z tym bujaniem  rodzice często chcą dla dzieci mieć wszystko a dziecko bardzo się przyzwyczaja a jak się mu potem próbuje to odebrać to jest tragedia.
Lepiej nie przesadzać.
|
dziękuję.
A jeśli chodzi o łóżeczka to też jestem w 100% za drewnianym, bo mam 2 turystyczne: 1 drogie baaardzo, drugie za 150zł i drewniane.
I mój wybór dla dziecka na codzień to drewniane
A turystyczne na wyjazdy i u moich rodziców 1 a 2 na działce, czasem u teściowej
Cytat:
Napisane przez (kicia)
 super  gratuluję wszystko jest ok nei stresuj się bo tylko sobie pogorszysz sprawę
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Urobiłam małża  wigilię spędzamy u moich rodziców 
|
Fajnie, że się dogadaliście
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------
Chyba znowu mi zgubiło kilka cytowań, pamiętam, że jeszcze pisałam coś do Vioris, że trzymam kciuki aby wszystko było już ok
|
|
|