Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 15:28   #2609
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez SzA10 Pokaż wiadomość
Kamel bardzo się cieszę !! Oficjalne gratulacje ))

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
No to super Teraz po tabletkach może będzie łatwiej

To teraz już przyjmuj nasze gratulacje
Gratuluję Ci Kochana Jak reakcja męża?

Leine, ale mnie rozbawiłaś na ovuf No mogłoby być to fuuuj

Mąż nie wie, nikt nie wie
Jak Bóg da to rozice i M dostaną zdjęcie usg na prezent po Wigilii tak jak to było z synkiem 3 lata temu, bo zaszłam w tym samym miesiącu i w tym samym mam termin:jupi : (tzn jak przyszłam na forum pierwszy raz to to był ostatni termin w którym chciałam rodzić poraz drugi, upały, bardzo spuchnięte nogi-mam problem z krążeniem, ale jak widać wszystko jesteśmy w stanie znieść aby tylko się udało i było zdrowe)
Z synkiem M wiedział, a rodzice dostali usg w prezencie, teraz jak będzie dobrze to wszyscy na raz a co!
Ale M podejrzewa, muszę coś pościemniać, że szukam terminu na badanie nasienia

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Poczekaj do czwartku, nie czytaj tyle w necie bo to co pisze często odbiega od rzeczywistości... po co się zadręczać.
Do czwartku nic się nie stanie.

Gratuluję jeszcze raz.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Masz rację z tym bujaniem rodzice często chcą dla dzieci mieć wszystko a dziecko bardzo się przyzwyczaja a jak się mu potem próbuje to odebrać to jest tragedia.
Lepiej nie przesadzać.
dziękuję.
A jeśli chodzi o łóżeczka to też jestem w 100% za drewnianym, bo mam 2 turystyczne: 1 drogie baaardzo, drugie za 150zł i drewniane.
I mój wybór dla dziecka na codzień to drewniane
A turystyczne na wyjazdy i u moich rodziców 1 a 2 na działce, czasem u teściowej

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
super gratuluję wszystko jest ok nei stresuj się bo tylko sobie pogorszysz sprawę
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Urobiłam małża wigilię spędzamy u moich rodziców
Fajnie, że się dogadaliście

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Chyba znowu mi zgubiło kilka cytowań, pamiętam, że jeszcze pisałam coś do Vioris, że trzymam kciuki aby wszystko było już ok

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora