Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 16:43   #2073
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

dziewczyny paraliżuje mnie myśl o zbliżających się świętach... mogą być najpiękniejsze do tej pory, ale czy tak będzie przekonam się dopiero 23...
Będą najpiękniejsze
Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
[/COLOR]miałam kropelkę krwi, ale w środku czysto, wkładam luteinę, więc śluz byłby podbarwiony, nie wiem o co chodzi, może to skądinąd, na dzisiejszych badaniach pewnie nic mi nie powie, bo to tylko usg??
aż mi się słabo zrobiło
Spokojnie,może tylko coś podrażniłaś przy wkładaniu.
Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

Niekoniecznie. Placilas tyle za samo usg czy usg+pappa?
U nas tez nie jest najtaniej.. Jak sprawdzalam w 3 prywatnych przychodniach, ktore robily usg prenatalne (i zatrudnialy specjalistow z miedzynarodowej listy), to w tej co ja robilam ceny byly 100 (za jedno dziecko) i 140 (za blizniaki) - 2d, Jak chcialas 3d to odpowiednio 140 i 360. W dwoch pozostalych przychodniach cena byla 200 zl i 250zl za 1 dziecko, zatem podobne ceny jak u Ciebie
Za samo ug.Mój gin ma certyfikat z tej międzynarodowej listy to może temu tyle sobie liczy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora