Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 17:07   #1799
magda_lena40
Zakorzenienie

Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43981382]
madzia nie wiem czemu mi ta waga tak spada Cm stoją w miejscu, ale ten tłuszcz jakoś mi się chyba spala bo widać, że ciało mam coraz jędrniejsze i takie umięśnione. Ćwiczę mało, praktycznie jak już to 30min na rowerku dziennie, czasami coś tam jak się położę typu rowerek w powietrzu, unoszenie bioder do góry (tak jak świecę się robi), rozciąganie. Te masaże dużo dają też No to masuję na początek gąbką na sucho, daję jakieś oliwki antycellulitowe, później masuję rolką całe nogi, boczki, brzuch.
Z jedzenia to bardzo mało pieczywa jem, jak już to wpada mi kromka dwie dziennie. Dużo warzyw (ostatnio sałaty dużo, pomidorów, pomidorków koktajlowych), białko (ser biały- też dużo go jem),
jakoś tak odkąd mi wysłałaś ten kalkulator żeby obliczyć zapotrzebowanie spojrzałam na dietę troszkę inaczej i naprawdę na wiele rzeczy sobie pozwalam. No tak przyznam się, że l karnitynę przed ćwiczeniami brałam
[/QUOTE]

A to ile kalorii teraz przyjmujesz? Na więcej sobie pozwalasz w sensie że grzeszki czy jesz trochę więcej niż wcześniej?

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Cześć Spamerki nie nadrobie was
O, nasza zguba sie znalazła

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Madzia ja nie robiłam, ale jadłam pyszna jeden jedyny raz w życiu, kurde, może jutro sobie zrobię
O, to tym bardziej mnie zachecilas wieczorem się rozejrzę za przepisem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2013-12-02 o 17:08
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora