Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowanie to stan umysłu! ♥ część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 17:17   #69
Alexis93
Wtajemniczenie

Dot.: Blogowanie to stan umysłu!  część IV.

Cytat:
Napisane przez Aisi Nom Pokaż wiadomość
Hej
Można się dołączyć?
Nie jestem blogerką, ja po prostu zaczęłam pisać bloga. Pojęcia nie mam jak robić to profesjonalnie, narazie po prostu piszę. Zaczynam wkręcać się w blogowanie i nie wiem czy ktos mnie będzie czytał czy nie. Póki co jaram się samym kluczeniem po platformie, kombinowaniem co i jak zrobić, no i też posty dodaję
Jesli przyjmujecie takie świeżynki zabłąkane jeszcze to zapisuję się
Witaj

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
A ja swoje odebrałam niedawno
Jak ja się cieszę!!! Taka ulga dla moich oczu po tylu dniach noszenia soczewek No i cieszę się, bo dobrze wyglądają na twarzy. Obawiałam się, że mogą się okazać ciut za duże- są w sam raz
Zdjecia zrobię w weekend
czyli jednak załapałaś się jeszcze dzisiaj na okularki

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
o, fajowo

a ja noszę tylko soczewki, okulary zakładam tylko wieczorem żeby przejść odleglosc "miejsce zdjecia soczewek - lozko" i rano w drugą strone
Ja nie wyobrażam sobie chodzić w soczewkach, rano po wstaniu chwilę chodzę w okularach zanim się ogarnę i wieczorem (zwłaszcza jak siedzę przy komputerze) Czasami czuję już takie zmęczenie na oczach jak za długo je mam a poza tym okulistka zaleciła, żeby chodziła w nich do 10h (i tak często to przekraczam). Raz zdarzyło mi się jakieś 19-20h w soczewkach siedzieć. Pamiętam, że założyłam je dopiero jak zaczęłam się malować do wyjścia a wróciłam o 12 rano Niby miałam okulary na zmianę, ale ich nie zmieniłam