2013-12-02, 16:21
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
Napisane przez kate1623
Mój tż zobaczył tą promocję ale Ja się zastanawiam czy nie kupić mniejszej paczki na próbę w razie alergii
Ja sól kupię bo jest do przemywania oczu potrzebna wode morską też się wstrzymam 
|
Myślę, że jak uczuli, to można sprzedać, gdzieś na tablicy czy coś. Ale sama się zastanawiam. Szkoda by było potem kupować drożej, bo potrzeba na teraz.
Ja też miałam kupować, ale u mnie na szkole rodzenia mówili tylko o przegotowanej wodzie do przemywanie wszystkiego na twarzy i w okolicach intymnych, ani słowa o soli fizjologicznej i teraz nie wiem.
Cytat:
Napisane przez Castia
dziewczyny kliknęła któraś z was jakiś laktator?
nie mam pojęcia jaki wziąć...
przy córce mialam taki najtanszy gruszkowy ale go wyrzuciłam.
na elektryczny mnie nie stać - coś recznego byście poleciły?
|
ja biorę TT - 81 złotych w gemini, opinie na necie ma przyzwoite.
Cytat:
Napisane przez bebe97
Odpowiadaj wtedy tak: " Masz rację, przecież naukowo dowiedziono, że proroctwa wieloródek dotyczące przepowiadania płci mają o wiele wyższa skuteczność niż lekarze operujący fachowym sprzętem ultrasonograficznym" Myślę, że to powinno zamknąć buzię takim prorokom 
|
Już sobie wyobrażam minę adwersarza
Ja się dzisiaj wzięłam - wywaliłam wszystkie Ulkowe rzeczy z szafy i spisuję dokładnie co mam, ile i w jakim rozmiarze... Jestem na połowie i już nie mam sił Ale tak jak pisałam, mam niemal wszytsko. Chociaż zaskoczyło mnie kilka rzeczy - nie mam ani jednego body z krótkim rękawem mniejszego niż 68 jakimś cudem
|
|