Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 16:21   #4195
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Mój tż zobaczył tą promocję ale Ja się zastanawiam czy nie kupić mniejszej paczki na próbę w razie alergii

Ja sól kupię bo jest do przemywania oczu potrzebna wode morską też się wstrzymam
Myślę, że jak uczuli, to można sprzedać, gdzieś na tablicy czy coś. Ale sama się zastanawiam. Szkoda by było potem kupować drożej, bo potrzeba na teraz.
Ja też miałam kupować, ale u mnie na szkole rodzenia mówili tylko o przegotowanej wodzie do przemywanie wszystkiego na twarzy i w okolicach intymnych, ani słowa o soli fizjologicznej i teraz nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
dziewczyny kliknęła któraś z was jakiś laktator?
nie mam pojęcia jaki wziąć...
przy córce mialam taki najtanszy gruszkowy ale go wyrzuciłam.
na elektryczny mnie nie stać - coś recznego byście poleciły?
ja biorę TT - 81 złotych w gemini, opinie na necie ma przyzwoite.

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Odpowiadaj wtedy tak: "Masz rację, przecież naukowo dowiedziono, że proroctwa wieloródek dotyczące przepowiadania płci mają o wiele wyższa skuteczność niż lekarze operujący fachowym sprzętem ultrasonograficznym" Myślę, że to powinno zamknąć buzię takim prorokom
Już sobie wyobrażam minę adwersarza

Ja się dzisiaj wzięłam - wywaliłam wszystkie Ulkowe rzeczy z szafy i spisuję dokładnie co mam, ile i w jakim rozmiarze... Jestem na połowie i już nie mam sił Ale tak jak pisałam, mam niemal wszytsko. Chociaż zaskoczyło mnie kilka rzeczy - nie mam ani jednego body z krótkim rękawem mniejszego niż 68 jakimś cudem

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora